10 GODINA OBILJEŽENIH REVIJOM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hrvatski dizajner koji je poznat na tržištu još od 2007. godine, jučer je u Hrvatskom Narodnom Kazalištu predstavio nova kolekcija vjenčanih haljina. Riječ je o popularnom dizajneru Ivanu Alduku koji je nakon pet godina uz odabrani krug uzvanika obilježio uspješnih deset godina na modnoj sceni. Na reviji su se okupila mnoga poznata lica poput Ivane Paradžiković, Jelene Rozge, Ane Radišić, Mirele Forić Srne, Mie Kovačić i mnogih drugih. Svi oni imali su prilike vidjeti bridal kolekciju za proljeće/ljeto 2017 godine. revija (10)web

Alduk se ovog puta poigrao s krojevima, te naglasak stavio na modele haljina koje prate liniju tijela – primjer za to su modeli A-kroja. No, ova bridal kolekcija svakako je razigranija od onih prijašnjih jer sadržava prozirne majice s 3D teksturom, te plašteve koji su zamjena za zimske bundice ili pak velove. Osim plašteva tu su i kratke bijele jaknice, koje izgledom podsjećaju na sako, a idealan su izbor za one koji vole jednostavnije i praktičnije odjevne komade.

revija (8)web
Za buduće mladenke koje sanjaju o klasičnim vjenčanicama, Alduk je pripremio spoj tradicionalnog i modernog, točnije ručno vezane frakove od čipke i perlica. Ovdje su također prvi put predstavljeni i ”slip” modeli, kao i nekoliko plisiranih modela vjenčanica.

revija (13)web
Uz vjenčane haljine modeli su nosili cipele brenda Högl koji zadnjih nekoliko sezona ima odličan izbor cipela za mladenke. Bez obzira na činjenicu da je cijene cipela malo viša od onih uobičajenih, garantiraju udobnost, odnosno činjenicu da se u njima može izdržati cijelu večer.

revija (11)web-1
Što se tiče frizure modela za nju se pobrinula Keune Akademija, dok šminku potpisuje Marija Butković. Butković je poznata make-up artistica koja je čest odabir mnogih Hrvatica kada je šminka u pitanju.
Ako se odlučite za haljinu s Aldukovim potpisom trebate unaprijed rezervirati termin, a svaka vjenčanica izrađuje se po vašim mjerama. Mi u međuvremenu iščekujemo nove bridal kolekcije za koje smo sigurni da neće iznevjeriti!

 

 

Piše: Astrid Čada

 

 

Foto: Robert Gašpert i Ivana Kaurloto

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.