10. rođendan S.A.R.S-a u Domu sportova

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: mtv.com.hr

Foto: mtv.com.hr

U petak i subotu, 21. i 22. listopada S.A.R.S će održati svoje najveće koncerte u karijeri i proslaviti deset godina postojanja benda. Na pozornici će im se pridružiti i skupina “Ničim izazvan” s kojom je S.A.R.S ostvario odličnu suradnju u pjesmi “Glupost” koja će biti premijerno izvedena u Domu sportova.

U deset godina postojanja S.A.R.S je izdao šest studijskih i jedan live album, a prošle godine izbacio je čak dva albuma “Mir i ljubav” i “Proleće”. Najnoviji album simboličnog imena “Poslednji album” izdan je u svibnju ove godine. Iako im je ovo usitinu posljednji album, S.A.R.S ne prestaje s radom već će ubuduće izdavati isključivo singlove.

Foto: zagreb.info

Foto: zagreb.info

Zagrebačko-beogradska ljubav rodila se prije šest godina u klubu Željezničar. Nakon toga S.A.R.S. je nastupio dva puta na brucošijadi FER-a, jednom u klubu Hangar i jednom na glavnoj pozornici INmusica. U klubovima KSET, Boogaloo, Tvornica kulture te u dvorani Doma sportova nastupio je čak tri puta. Posljednji nastup u Domu sportova zauzima posebno mjesto te je dokumentaristički zabilježen već spomenutim albumom “Mir i Ljubav”. Najveći fanovi S.A.R.S-a koji su kupili dvodnevne ulaznice u lipnju ove godine mogli su uživati u posebnom warm up koncertu održanom u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory.

Za sve koji još nisu nabavili ulaznicu, moći će to učiniti na dan koncerta na blagajni Doma sportova po cijeni od 110 kn, a fan pit po cijeni od 120 kn. Ulaznice za oba dana bit će po cijeni od 120 kn, a za fan pit 170 kn. Svi koji imaju dvodnevnu ulaznicu za koncert dobit će narukvicu koju trebaju čuvati i ne smiju skidati dok ne završi i drugi koncert.

Satnicu za oba koncerta možete pogledati ovdje.

Doris Miloščić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.