4. Tjedan dizajna u Zagrebu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tjedan dizajna Zagreb (#tdzg) najveće je događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu koje za cilj ima popularizirati dizajn u najširoj javnosti ali i aktivirati cijeli grad. 4. tjedan dizajna održat će se od 9. do 14. svibnja 2017. godine na pedesetak lokacija diljem Zagreba.

foto: www.tjedandizajna.com

foto: www.tjedandizajna.com

Svaki dan programa posvećen je drugoj temi i ispunjen bogatim popratnim sadržajima kao što su izložbe proizvoda i projekata, konferencije, paneli i manja događanja u centru grada. Tjedan dizajna ugostit će neke od najpoznatijih svjetskih dizajnera i u suradnji s Državom partnerom izložbu dizajna kojom se hrvatskoj publici predstavlja recentna scena Države partnera.

Središnje lokacije Tjedna dizajna su Lauba i Dizajn Park neposredno kraj Laube. Svaka od lokacija imat će bogat program i bit će označena oznakom i pinom #tdzg Partner lokacija, a sve će pratiti karta dizajnerskih lokacija s programom festivala.

foto: www.tjedandizajna.com

foto: www.tjedandizajna.com

Projekt je s radom započeo 2014. godine s ciljem povezivanja dizajnera s gospodarstvenicima, a od tada posjećenost je iz godine u godinu sve veća. Ovogodišnji tjedan dizajna bit će veći no ikada; lani se udružilo 30 partner lokacija na kojima cijeli grad, tjedan dana živi za dizajn, a ove godine udružit će se 50 galerija, restorana, concept storeova koji svoja poslovanja baziraju na vrhunskom dizajnu!

Program događanja na glavnim lokacijama i #tdzg Partner lokacija po cijelome gradu ponudit će sadržaj za svakoga. Ukoliko želite aktivno sudjelovati na Tjednu dizajna, na službenim stranicama možete se prijavite za volontiranje te sudjelovanje u Noći dizajna kao partner lokacija. Natječaj je otvoren do 3. travnja, stoga požurite i pridružite se ovom fantastičnom kulturno umjetničkom projektu!

Ana Hlača

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.