5 SITUACIJA KOJE NAM KVARE SHOPPING

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Zbog ovakvih situacija, čak i kada  smo planirali potrošiti koju kunu na odjeću, jednostavno odustajemo…

1. Preglasna glazba
Svaka će se žena složiti da je shoppingiranje u našim omiljenim trgovinama zabavnije kad se u pozadini čuje glazba, međutim mnogi dućani znaju pretjerati s decibelima, a budući da svaka glazba nije za svačiji gušt, ona definitivno može pokvariti našu kupnju.

2. Odjeća koja pada s vješalica
Ono što svakoj ženi može pokvariti raspoloženje i prekinuti želju za kupnju bilo čega u dućanu je trenutak kada nam se neki komad odjeće svidi, mi ga pogledamo, a on padne s vješalice na pod.

http://image.dnevnik.hr/media/images/1024xX/Jan2017/61317212-trgovina-ducan-soping-kupovina-nervoza.jpg

http://image.dnevnik.hr/media/images/1024xX/Jan2017/61317212-trgovina-ducan-soping-kupovina-nervoza.jpg

3. Petljanje vješalice jedna o drugu
Nitko od nas ne voli kada je odjeća u dućanu poslagana vrlo gusto. Tada se nijedan komad odjeće ne ističe, a ako ipak odlučimo nešto uzeti s vješalice i shvatimo da su vješalice zapetljane jedna o drugu, to onda postane prava gnjavaža. U takvim trenucima najčešće jednostavno odustanemo od kupnje.

4. Garderoba puna ostavljene odjeće
U mnogim trgovinama je danas pravilo da kada uđete u kabinu dobijete broj koliko ste komada odjeće unijeli sa sobom. Nakon probavanja, pravilo vrijedi da se odjeća i broj vrate. Međutim u nekim trgovinama još uvijek to pravilo ne postoji, pa nas garderobe znaju zateći s puno isprobavane tuđe odjeće koja nije vraćena na svoje mjesto, što će nam vrlo vjerojatno ubiti želju za isprobavanjem odjeće, a samim time i kupnjom.

5. Odjeća s tragovima šminke
Tragovima pudera i ruža na odjeći svima smo svjedočili. Kada bi ljudi posvetili malo više pažnje i volje, ovakvi bi se nepristojni prizori mogli izbjeći. Treba paziti kako se oblaće majice, košulje ili haljine, a ako se ipak slučajno zamrljaju, možete probati maramicom obrisati trag.

 

 

Iva Cota

 

Izvor:

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/soping-sto-nam-smeta-kada-kupujemo-odjecu—463534.html

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.