5 trikova koje možete isprobati na svom Iphone-u

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Svakodnevno korištenje mobitela se sve više bazira na efikasnosti i efektivnosti koje taj uređaj pruža. Ljudima su mobiteli postali dio svakodnevice i teško se odvajaju od svojih ljubimaca. Svaki novi operativni sistem koje možete instalirati na Iphone-u donosi novitete s kojima ljudi nisu uvijek upoznati. Sitni trikovi ubrzavaju korištenje mobitela, a najčešće su to jednostavne opcije koje su nam ‘ispred nosa’, a ne znamo se njima služiti ili jednostavno ne znamo da postoje. 

1. Brzo i jednostavno otvaranje fotoaparata- bez otključavanja mobitela možete otvoriti fotoaparat jednostavnim potezom. Povucite ekran u lijevo i slikanje može početi.

Pixabay

2. Ako  imate problema s čitanjem sitnih slova na ekranu svog mobitela, povećajte ih u postavkama. U postavkama u ‘Općenito’ možete pronaći opciju ‘Pristupačnost’ koja vam nudi aktivaciju ‘Povećala’. Nakon toga možete tri puta pritisnuti tipku Home kako biste upotrijebili kameru za uvećavanje sitnih detalja.
3. Kreirajte sami svoju vibraciju. U postavkama pronađite opciju Zvukovi. Tamo vam je ponuđena opcija Zvukovi te na vrhu ekrana napisano je Vibracija. Pritiskom na tu opciju možete izmijeniti način na koji vaš mobitel vibrira, a isto tako možete sami stvoriti ritam u kojem će vaš telefon vibrirati tijekom dolaznih poruka ili poziva.
4. Jednostavno korištenje Iphone-a uz pomoć samo jedne ruke je omogućeno tako da pritisnete dva puta Home tipku te se cijeli ekran pomiče prema dolje kako bi lakše mogli doći do onoga što se nalazilo na vrhu ekrana.

Pixabay

5. Možete regulirati jačinu bljeskalice koja je često potrebna u situacijama kada ne postoji drugi izvori svijetla. Dugim pritiskom na tipku Bljeskalica u Kontrolnom centru možete regulirati koliko vam je jako svijetlo potrebno, a do Kontrolnog centra možete doći tako da povučete ekran prema gore.
Lada Sekulić

Poveznice:
https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-6-tips-tricks/

9 iPhone trikova za koje možda ne znate

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.