5 znakova da se sviđaš svojoj simpatiji

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Shvatiti muškarce apsolutno nije lako, a još da li im se sviđamo – to se uvijek čini kao nemoguća misija. Svakako, mogle bi samo izravno pitati, ali tko je uopće dovoljno hrabar za to? (Ako jeste, svaka čast.) Mi ostale smrtnice sa svakom novom simpatijom uvučemo se u novu igru odgonetavanje njegova ponašanja i riječi. To može biti poprilično frustrirajući proces, posebno ako njegove intencije nisu 100% jasne. Da, flerta s tobom kad se vidite, ali možda je to jednostavno njegova osobnost. Film Njemu baš i nije stalo jedan je od popularnijih na ovu temu i ako se nalazite u ljubavnoj zagonetki, svakako ga pogledajte. No, osim večeri proveden pred ekranom, možemo vam preporučiti i ovaj članak u kojem otkrivamo pet lako uočljivih znakova da se i vi njemu sviđate.

Izvor: Pixabay.com

1. Lajka vaše objave na društvenim mrežama
Ah, ta predivna moderna tehnologija koja nam može pomoći otkriti kako se objekt naše žudnje doista osjeća.Svi se osjete sretno kada njihova simpatija lajka njihov selfie ili Facebook status, ali to ne znači mnogo – osim ako to ne radi često. Važan trag nalazi se u tome da je sa svojim lajkanjem uporan i redovit. Čak i ako obično ne postate mnogo, pokušajte to ipak učiniti par dana za redom, nakon što vas vaša simpatija doda na fejsu. Ako lajkovi dolaze, znači da je i on zainteresiran za vas i želi vas bolje upoznati.

2. Upoznaje se s tvojim krugom prijatelja
Ako se trudi upoznati vaš krug prijatelja, to je odličan znak da je zainteresiran. Ono što on time zapravo želi je dobiti odobrenje vašeg intimnog kruga da je dovoljno dobar za vas. Stoga, idući put kad se družite u grupi ljudi, obratite pažnju na to kakav je prema onima koji su vam važni.

Izvor: Pixabay.com

3. Pokušava biti cool
Neki dečki su jako nervozni oko cure koja im se sviđa, drugi pak pokušavaju biti što više cool dok je ona u blizini. Ako uočite da vas vaša simpatija pokušava impresionirati, do je dobar znak. Ne pretpostavljajte najgore kad vam simpatija pokaže svoju novu stranu, možda jednostavno želi da o njemu mislite sve najbolje.

4. I njegovi prijatelji to podržavaju

Ako se dečku neka djevojka sviđa, vrlo vjerojatno je to rekao svojim prijateljima, koji će zatim također pokušati predstaviti u najbolje svijetlu. Ako ste primjerice na tulumu, a njegovi prijatelji vam ga konstantno hvale, vrlo vjerojatno znaju da je sramežljiv i žele ubrzati situaciju između vas dvoje.

Izvor: Pixabay.com

5. Puno zapitkuje
Ako ste dečku zapeli za oko, on je znatiželjan. Ako vas zapitkuje o vašem rasporedu, slobodnom vremenu ili bilo koje drugo, naizgled obično pitanje, sve kako bi razgovarao svama – to slobodno možete protumačiti kao znak da ga zanimate. Možda će se na prvu činiti kako je samo pričljiv ili znatiželjan, ali pažljivo promotrite jesu li to neobavezna pitanja ili vas pokušava upoznati na dubljoj razini. Ako je odgovor ovo drugo, put do veze vas i vaše simpatije može sretno započeti.

 

Ana Roksandić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.