APPLE PREDSTAVIO VLASTITI REALITY SHOW

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Apple je nedavno počeo s emitiranjem vlastitog reality showa – Planet of the Apps. Emisija je koncipirana kao i ‘klasični’ reality show programi, a radnja se vrti oko natjecatelja, developera aplikacija, koji predstavljaju svoje ideje sucima koji potom moraju odabrati koja je ideja najbolja.
Apple je još prošle godine najavio da radi na reality showu, dok je kasnije tek postalo jasno o čemu se radi. Naime, Apple je pozvao neke od svjetskih najtalentiranijih app developera, točnije njih 100, da svoje ideje prezentiraju žiriju koji, osim stručnjaka, čine i poznate osobe.
Kako bi predstavili svoje ideje kandidati imaju točno 60 sekundi, koliko traje vožnja pokretnim stepenicama s vrha podija do panela sudaca. Prezentacija izgleda veoma efektno i zanimljivo, a kako se približava dno pokretnih stepenica, kandidatima se vidno povećava nervoza.

POZNATI ŽIRI OD KOJEG KANDIDATI STREPE
Kada kandidati napokon stignu na dno, čeka ih poznati žiri kojeg čine glumice Jessica Alba i Gwyneth Paltrow, glazbenik Will.i.am te poduzetnik Gary Vaynerchuk. Gary Vaynerchuk bio je investitor u Uberu, Snapchatu, Facebooku, Twitteru i Tumblru, tako da je njegov kredibilitet iznimno visok u cjelokupnom showu.
O idejama panel odlučuje ‘svajpanjem’ lijevo ili desno, čime se odlučuje prolazi li kandidat dalje, slično kao kod poznate aplikacije Tinder.

Pixabay

PRVA EPIZODA DOSTUPNA BESPLATNO
Emisiju vodi Zane Lowe, DJ i producent s Appleovog radija Beats 1, a prva epizoda premijerno je prikazana tijekom WWDC eventa u San Joseu, dok je u javnost puštena par sati kasnije. Punu epizodu možete još kratko vrijeme pogledati na stranicama Apple Musica, dok će sljedećih 9, od ukupno 10 epizoda, biti dostupno samo na Apple Musicu.
Cijelu epizodu možete pogledati ovdje: http://apple.co/planet-of-the-apps

HRVOJE ŠOLJIĆ

Poveznice:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.