Bose predstavio najbolji Bluetooth zvučnik do sada

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Poznati proizvođač audio opreme, Bose, je lansirao na tržište nove Bluetooth zvučnike koji proizvode zvuk u radijusu od 360 stupnjeva što značajno poboljšava kvalitetu. Radi se o Soundlink Revolve i Revolve+ modelima, koji imaju profinjen, cilindričan izgled i izgrađeni su od aluminija. Donose jednako kvalitetan i jednako jak zvuk svima u prostoriji, bez obzira na to gdje se nalaze. Dolaze u dvije boje, crnoj i bijeloj, a razlikuju se samo po veličini i kapacitetu baterije. Naime, Soundlink Revolve može svirati 12 sati, dok Soundlink Revolve+ ima bateriju koja traje čak 16 sati.

Ilustracija Pixabay

Ilustracija
Pixabay

Ako odlučite imati ručak negdje u parku, ne morate se brinuti o kiši ili da će netko prosuti neku tekućinu po zvučniku, jer su oba modela otporna na vodu. Revolve+ ima i ugrađenu ručku koja olakšava prijenos. Također, na zvučnik se mogu spojiti dva uređaja od jednom, a pamti zadnjih osam spojenih uređaja, što znači da se jako brzo mogu izmjenjivati ljudi zaduženi za puštanje glazbe na zabavi ili pikniku. Zvučnik sadrži i mikrofon i multifunkcionalnu tipku, pomoću kojih možete dati naredbu Siriju ili Google asistentu i tako slati poruke ili zvati. Za samo spajanje možete koristiti ili Bluetooth ili pomoćni audio kabel. Jako je korisna party mode funkcija u Bose Connect aplikaciji, uz pomoć koje možete spojiti dva Soundlink Revolve zvučnika za kućne zabave koje se odvijaju u više soba.

Jedini problem je cijena, koja je kao i uvijek kada se radi o Bose zvučnicima dosta visoka. Naime, cijena Soundlink Revolve zvučnika je 199$, a Soundlink Revolve+ zvučnika 299$. Svi koji se barem malo razumiju u audio opremu, znaju da su ovo jako skupi zvučnici. Međutim, kada se uzme u obzir da su ovo zvučnici rađeni od aluminija, a ne jeftine plastike i provjerenu kvalitetu sustava proizvodnje zvuka u radijusu od 360 stupnjeva, cijena nije daleko od stvarnosti.
Više pogledajte u videu:


Ena Atlija

 

Izvori:

https://www.bose.com/en_us/products/speakers/wireless_speakers.html#multistory=group-1-panel-0

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/4/14/15302836/bose-revolve-bluetooth-speakers-pricing-specs

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.