Brzi i žestoki i ove godine u Zagrebu!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Ovoga vikenda na Aveniji Dubrovnik ponovo će se održati Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto. Zbog Utrke ubrzanja sav promet bit će obustavljen u oba smjera Avenije Dubrovnik od Trnskog do križanja s Avenijom Većeslava Holjevca. Obustava prometa počinje u petak navečer, 3. lipnja, a traje do jutarnjih sati ponedjeljka, 6.lipnja.

Na službenim stranicama ZET-a objavljene su informacije o izmjenama voznih linija tramvaja i autobusa te o izvanrednoj autobusnoj liniji koja je uvedena kao zamjena tramvajskog prijevoza.

Prošle godine utrka se po prvi puta održala u Zagrebu, a sudjelovalo je više od 300 automobila i 40 motocikala iz brojnih zemalja. Utrku je posjetilo više od 25000 posjetitelja, a ove godine očekuje se barem jednako velik odaziv.

Na službenoj stranici utrke objavljeno je kako će ove godine biti još spektakularnije, budući da će biti i karting za najmlađe, a žene će također moći okušati svoje vozačke sposobnosti u testu spretnosti.

Neće nedostajati ni glazbeni program, budući da će se cijelo vrijeme tijekom utrka puštati dobra glazba, a u subotu navečer nastupat će Giuliano. Bit će organiziran i prijenos utakmice finala Lige prvaka na otvorenom.

Uz sve navedeno, unutar paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma očekuje se dodatan sadržaj za posjetitelje.

Tribine su već postavljene, a na vama je samo da dođete!

Gabriela Galić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.