Colonia proslavila 20 godina postojanja

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Arijana Tkalčec/Studosfera.net

Foto: Arijana Tkalčec/Studosfera.net

Hrvatska dance-pop grupa Colonia u subotu je trosatnim koncertom proslavila dvadeset godina glazbene karijere. Indira je svojom energijom zapalila punu Malu dvoranu Doma sportova u Zagrebu. Fanovi svih generacija neumorno su tijekom cijelog koncerta plesali i pjevali zajedno s Indirom.

Grupa Colonia osnovana je 1996. godine u Vinkovcima, a njen sastav od samog početka čine Indira Levak i Boris Đurđević. U svoja dva desetljeća postojanja objavili su čak 12 studijskih albuma, a grupa je vrhunac popularnosti dosegla početkom 2000-ih godina. Jača nego ikad, Za tvoje snene oči, Oduzimaš mi dah, Plamen od ljubavi, Varalico i Feniks samo su neki od hitova od samog osnivanja Colonije pa sve do danas.

Foto: Arijana Tkalčec/Studosfera.net

Foto: Arijana Tkalčec/Studosfera.net

Koncert je otvoren pjesmom Za tvoje snene oči. U drugom dijelu koncerta Indiri se na pozornici pridružio bend sastavljen od najboljih glazbenika u Hrvatskoj koji je na malo drugačiji i „smireniji“ način odsvirao pjesme Colonije. Posebni gosti bili su i Slavonia band s kojima je Indira otpjevala hitove Gukni golube i Zlatni dvori koja je naslovna pjesma istoimene serije. Svoje mjesto na pozornici dobila je i bivša natjecateljica The Voice-a, Eni Jurišić, koja je otpjevala pjesmu Happy Pharrella Williamsa. Time je Indira ispunila svoje obećanje dano Eni u showu. Indiru je na pozornici pratilo čak 100 plesača. Uz njezine plesačice za vruću atmosferu u dvorani pobrinula se i plesna skupina TransForm Crew u kojoj su sudjelovali svi, od onih najmlađih pa do onih najstarijih. Posebno oduševljenje zavladalo je kada je Indira zajedno sa publikom otpjevala svoju prvu pjesmu Sve oko mene je grijeh. Koncert je završila hitom Svijet voli pobjednike prilikom kojeg su joj se na pozornici pridružili svi plesači.

Povodom svog dvadesetog rođendana, grupa Colonia odlučila je iznenaditi nekoga iz publike. Na kraju koncerta gomila plavih balona počela je padati na VIP dio. Osobu koja je između brojnih plavih balona uspjela uhvatiti jedan bijeli balon dobila je tjedan dana probne vožnje u novom Volkswagenovom autu.

Arijana Tkalčec

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.