CVIJEĆE ZA PROLJEĆE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Cvijeće za proljeće, kako revolucionarno!“, svi ćemo pamtiti poznatu rečenicu Meryl Streep iz filma Vrag nosi Pradu. Uistinu, svake godine u ovo doba ponavlja se ista priča.

Najaktualniji i najtrajniji modni trend je cvjetni uzorak na proljeće. Apsolutno dominira Zagrebačkim ulicama iz godine u godinu. U izlozima Zare, Bershke i ostalih popularnih trgovina sve je prepuno robe s uzorcima cvijeća. Gotovo da nema djevojke koja prati trendove, a da nema traperice cvjetnog uzorka ili bar jednu cvjetastu košuljicu.

sunflower-834992_960_720

https://www.google.hr/search?as_st=y&tbm=isch&hl=hr&as_q=flower+samples+fashion+2017&as_epq=&as_oq=&as_eq=&cr=&as_sitesearch=&safe=images&tbs=sur:f#as_st=y&hl=hr&tbs=sur:f&tbm=isch&q=flower+dress&imgrc=qds6jvBRLkNMRM:

Kad sezonski tjedni mode dođu svom kraju, većina mladih djevojaka i svih ljubitelja mode općenito se baca u shopping. Iako odjeća predstavljena na tjednima visoke mode, uglavnom nije dostupna širim masama zbog svojih visokih cijena, kompromis se uvijek lako napravi. Većina modnih kuća s pristupačnijim cijenama, svoju robu uglavnom radi po uzoru na onu koja bude predstavljena na tjednima visoke mode u New Yorku, Milanu i Parizu. Upravo zbog toga modni trendovi uglavnom su dostupni gotovo svim njenim ljubiteljima.

7193224460_6e5dc6f1c6

https://www.google.hr/search?as_st=y&tbm=isch&hl=hr&as_q=flower+samples+fashion+2017&as_epq=&as_oq=&as_eq=&cr=&as_sitesearch=&safe=images&tbs=sur:f#as_st=y&hl=hr&tbs=sur:f&tbm=isch&q=flower+dress&imgrc=PRcf6jXI1B3CKM:

Modni brandovi svjesni su da se velik broj njihovih klijentica ne može pozdraviti s cvjetnim uzorkom, pa su ga i u ovogodišnje kolekcije spretno uvrstili. Uzorci tog tipa prevladavaju u svim kombinacijama – od ljetnih haljinica, do formalne odjeće. Što se tiče komada odjeće koji su ove sezone neizostavni, to su definitivno kombinacije cvijeća i trapera. U svom ormaru ove sezone definitivno bi trebali imati: traperice cvjetnog uzorka, traper jaknu šarenih detalja i košuljice u žarkim bojama. Traper također prevladava na ulicama ove sezone, tako da nećete pogriješiti ako kombinirate samo taj materijal i šarene uzorke.
Svakako možemo zaključiti da cvijeće još puno sezona neće izaći iz mode, kao ni tamne boje zimi, na proljeće i ljeto uvijek će aktualne biti vedre boje i šareni cvjetni uzorci. S cvjetnim uzorcima i traperom ove sezone definitivno nećete pogriješiti. Tako da, svima preporučujemo da ormare osvježe novim, proljetnim modnim detaljima, koji će podići svaku kombinaciju.
Iva Cota

 

Izvori:

http://www.vogue.co.uk/gallery/floral-trend-spring-summer-2017

Fall/ Winter 2016-2017 Print Trends

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.