Enrique Iglesias proslavio rođendan koncertom u zagrebačkoj Areni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Tijana Jakovljević

Tijana Jakovljević

Španjolski pjevač Enrique Iglesias posjetio je zagrebačku Arenu u sklopu „Sex and Love“ turneje. Ljubitelji njegove glazbe mogli su uživati u koncertu koji je bio poseban i po tome što je Enrique 8. svibnja proslavio rođendan.

Prepuna Arena dočekala je Enriquea koji je koncert započeo pjesmom „I’m a Freak“. Odmah na početku spustio se među publiku i poljubio djevojku iz prvog reda i tako svima dao do znanja da će ovo biti luda i nezaboravna noć. Njegov pozdrav „Bok Zagreb!“ izazvao je ovacije, a spomenuo je kako je posljednji put posjetio ovaj grad prije 14 godina.

„I Like How It Feels“, „Heartbeat“, „Bailamos“, „Loco“, „Taking Back My Love“, „Tired Of Being Sorry“, „El Perdon“ i „Bailando“ neke su od pjesama koje su se našle na sinoćnjem repertoaru. Posebno emotivna bila je „Hero“ koju je Enrique izveo na drugoj pozornici.

Iglesias s publikom nije puno komunicirao riječima, ali je cijelo vrijeme trčao po pozornici od jednih do drugih, spuštao se među ljude i penjao po tribinama dijeleći zagrljaje i poljupce i slikajući se s obožavateljima. Netko mu je iz publike čak dobacio mobitel koji je Enrique vratio jer nije znao šifru, ali je dobio otključan mobitel ponovno na pozornicu i fotografirao.

Tijana Jakovljević

Tijana Jakovljević

U trenutku kada je Enrique upitao tko mu se želi pridružiti na pozornici, sve ruke su se našle u zraku. Publika je očekivala da će Španjolac odabrati obožavateljicu koju će počastiti poljupcem, kako to obično radi, međutim, pjevač je iznenadio odabravši mladića Diega. Diego je dvadesetpetogodišnji Brazilac koji 8 mjeseci studira engleski jezik u Zagrebu. Otpjevao je s Enriqueom „Stand By Me“ i naučio ga na hrvatskom reći „Živjeli!“, dok su ispijali čašice alkohola na pozornici.

Publika je uživala i pjevala iz sveg glasa. Konfete i baloni su padali, svjetla i laseri su oduševljavali i kada su ljudi pomislili da je vrhunac večeri, Enrique je napustio pozornicu i koncert je završio. Nakon sat i pol, posjetitelji su htjeli još, ali im je želja ostala neispunjena pa im je preostalo utješiti se tortom koja se dijelila nakon koncerta, povodom Iglesiasovog 41. rođendana. Nadamo se da obožavatelji glasa španjolskog slavuja neće čekati 14 godina do ponovnog susreta i da će dobiti koji sat koncerta više. Do tada, uživajmo u slikama i videima pitajući se – ma tko bi ovom čovjeku dao 41 godinu?  

Tijana Jakovljević

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.