Fashion Week Zagreb

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Toyota Fashion Week Zagreb jedan je od najvažnijih i najcjenjenijih događaja na domaćoj modnoj i medijskoj sceni. Novo izdanje modnog spektakla održavat će se sve do 27. svibnja. Posjetitelji osim u modnim revijama, mogu uživati i u raznim drugim organiziranim događanjima kao što su različita humanitarna događanja, premijera prvog hrvatskog modnog dokumentarnog filma te u samostalne revije. Ove godine dva poznata modna imena, Cro a porter i Fashion Week Zagreb, koji su se lani spojili u jedinstveni projekt, slave 15 rođendan.


Event je najavljen kampanjom New Face, a donosi novo lice, atmosferu i program popularnog projekta. Gosti imaju priliku svjedočiti ekskluzivnom predstavljanju kolekcija domaćih i stranih kreatora i dizajnera. Događanje se odvija na visokoj razini i prema određenim profesionalnim standardima. Ovaj tjedan bit će predstavljene kreacije sljedećih domaćih dizajnera: XD Xenia design, Matija Vuica, Nebo, Stolnik, Larie by Marina Lacković Matić powered by Keune, Twins by Begović i Štimac, Jet lag, Clara Cadieux, Lore, Tara, an-estetik, Irena Berišić Turk za Hope fashion i gosti Mandali Mendrilla, Atelier Terra Urbana iz Ljubljane i Milica Opačić iz Beograda.

Wikipedia

Očekuje se da će posjećenost kao i uvijek do sada biti velika te da će na svjetlo doći i neki novi kreatori i dizajneri koji će svojim radom dokazati da su vrijedni pažnje i divljenja. Domaću modu doći će podržati mnoga poznata lica, kako iz modne industrije tako i s cjelokupne estrade. Osim zabavnog i modnog ruha, TFWZ ove godine stavlja naglasak i na emocionalnu notu; odat će počast nedavno preminuloj Ivani Popović, velikoj zvijezdi Fashion Weeka Zagreb koja je svojim radom uvelike doprinijela postojanju i djelovanju Fashion Weeka. Njoj u čast održat će se retrospektivna revija u predivnom zagrebačkom vrtu.

Vlatka Vidić
Poveznice:
http://www.journal.hr/fashion-week-zagreb-2017/
http://metro-portal.rtl.hr/danas-pocinje-fashion-week-zagreb/104938

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.