FENOMEN ROZE ČOKOLADE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stiže odlična vijest za sve čokoljupce – predstavljena je nova čokolada!

Uz dosadašnje tri vrste: mliječna, tamna i bijela, prije nekoliko dana predstavljena je i roza čokolada koja će sigurno postati veliki fenomen na tržištu.

 

Izvor: craftsense.com

 

Čokolada nosi ime «Ruby» i roze je boje.

Iako će svi na prvu pomisliti da se radi o obojenoj čokoladi ili čokoladi s dodatkom voća, radi se o potpuno prirodnoj boji. Čokolada nastaje iz posebnih zrnaca kakaovca poznat kao ruby kakao koji je dostupan na području Ekvadora i Brazila.

Tvrtka navodi kako čokoladu karakterizira okus bobičastog voća i ukusna glatkoća, ali bez korištenja dodataka.

Izvor:modernmet.com

 

Otkrivena je prije 13 godina, a sve do sada se radilo na prilagođavanju čokolade za odličan okus i dobru teksturu. Vjerujemo da su u tom periodu temeljito istražili okuse i mogućnosti ove čokolade prije predstavljanja svjetskom tržištu.

 

Tvrtka Barry Callebaut predstavila je novu vrstu čokolade u Shanghaiu, a na policama u Velikoj Britaniji se očekuje već za 6 mjeseci. Iako podaci za Hrvatsku trenutno nisu dostupni vjerujemo da će ubrzo nova vrsta stići i na naše police.

 

Uz mliječnu, tamnu i bijelu čokoladu roza će sigurno brzo postati vrlo tražena.

Zadnje predstavljanje nove vrste čokolade bilo je čak davne 1930. godine kada su predstavili bijelu čokoladu.

 

Nezavisna tvrtka za istraživanje tržišta provela je istraživanje nad potrošačima u Velikoj Britaniji, Americi, Kini i Japanu. Testirana je roza čokolada i njena tržišna vrijednost, a tvrtka Berry Callebaut se pohvalila pozitivnim rezultatima i prihvaćenim raznim cjenovnim rasponima među ispitanicima.

 

Iako ne postoje podaci kada će roza čokolada stići u Hrvatsku uvjereni smo da će ju mnogi dočekati s velikim oduševljenjem!

Tko će u Hrvatskoj prvi predstaviti svoju verziju roze čokolade, ostaje nepoznato, ali smo sigurni da će svi proizvođači brzo prigrliti novu čokoladu i da ćemo ju ubrzo imati i na svojim policama.

 

 

Tea Dogan

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.