FIDGET SPINNERI ZALUDJELI I VIRTUALNI SVIJET

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Igračka Fidget Spinner postala je apsolutni hit kako u Hrvatskoj tako i u cijelome svijetu. Na prvi pogled jednostavna igračka, u pozadini krije neke nevidljive benefite, poput rješavanja stresa.
Stručnjaci su podijeljeni, jedni ističu kako Spinneri pomažu osobama koji imaju problema s fokusiranjem djelujući kao mehanizam koji oslobađa živce i psihički stres, dok drugi te tvrdnje odbacuju i tvrde kako igračka može biti više zbunjujuća.

Pixabay

Globalna fascinacija Fidget Spinnerima koja je nedavno zaludjela i velike i male kroz minimalno vrijeme prešla je i na virtualni svijet. Naime, postoje na stotine mobilnih aplikacija koje simuliraju igranje fidget spinnerom, a najpopularniju, koja se prilično jednostavno zove ”Fidget Spinner“, u protekla je dva tjedna skinuta čak 7 milijuna puta.
Ipak, sedam milijuna bitno manje od rekordne igre Pokemon Go, koju je u tjedan dana skinulo 10 milijuna ljudi, ali je brojka svakako dosta impresivna. Ketchapp, studio koji je izbacio najpopularniju Fidget Spinner aplikaciju, nije jedini pokušao kapitalizirati posljednju viralnu ludnicu. Na Appleovom App Storeu i na Google Playu može se naći tristotinjak sličnih aplikacija. Nijedna, naravno, nije popularna kao ona Ketchappova.

Pixabay

Bilo da Fidget Spinneri zaista pomažu u rješavanju stresa ili su jednostavno marketinški plasirani proizvod, jedno je sigurno – svi ih imaju i svi ih vrte.

HRVOJE ŠOLJIĆ

 

Poveznice:

http://www.businessinsider.com/fidget-spinner-app-top-free-app-store-app-2017-5

http://mashable.com/2017/06/01/fidget-spinner-apps-popular/?utm_cid=hp-r-4#vSbXrwHwaSqN

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.