GAMERSKI DOGAĐAJ GODINE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Izvor – Reboot InfoGamer Facebook

 

„Iznimno sam sretan što smo popunili cijeli 7. paviljon koji nije malen. Vjerujem da će to biti super i da će ljudi koji dođu tamo imati dobar osjećaj i zabaviti se. Da će htjeti doći i sljedeće godine. Sve se ovo ne radi samo za instant efekt, već se grade temelji za nešto veće. Na kraju krajeva, zašto Reboot InfoGamer ne bi mogao prerasti u regionalni gejming sajam“, zaključio je Dario Zrno, glavni urednik Reboota, u intervjuu iz 2012. dva dana prije početka prvog izdanja sajma. Bili su to temelji za jedan od najvećih gaming sajmova u Europi.

Ovogodišnje šesto po redu izdanje InfoGamera održava se u nešto kasnijem terminu, odvojen od Interlibera, s namjerom da se na taj način barem djelomično smanji gužva. Svi zaljubljenici u gaming kulturu, sajam mogu posjetiti od 21. do 26 studenoga, sada već tradicionalno, na Zagrebačkom Velesajmu. InfoGamer 2017 i ove godine organizira tim iza časopisa Reboot i konferencije Reboot Develop.

 

Izvor- Reboot InfoGamer Facebook

 

Prvo izdanje InfoGamera održano je u paviljonu 7. Ove godine, sajam će se održati u šest paviljona na površini većoj od 17 500 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti dvjestotinjak izlagača uz više od 600 igraćih jedinica te 100 VR uređaja.

Očekuje se više od 70 tisuća posjetitelja iz cijele Europe koji prepoznaju sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije kao najveće svjetske industrije zabave. Fokus sajma i dalje ostaje predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara te cosplay i međunarodni eSports turniri. Tu je i još veći community event koji će se događati tijekom vikenda a okupit će  najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju. Dio sajma posvećen nezavisnim izdavačima ove će godine biti još veći, a stavljen je pod novo zajedničko ime – Reboot InfoGamer Indie Games Festival.

Cijena jednodnevne odnosno jednokratne ulaznice iznosi 50 kn, za šestodnevnu ulaznicu izdvojit ćete 100 kn a tu su još i VIP ulaznice uz koje se dobiva i VIP paket po cijeni od 275 kn.

 

Lara Lovrek

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.