HIT KAVA U KORNETU SAMO NA ADVENTU

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Teško se ovih dana snaći u adventskom Zagrebu ponajprije zahvaljujući velikoj ponudi koja je ove godine ispunila sva očekivanja i ljestvicu podigla za još jednu razinu. Sa svih strana šetače mame mirisi omiljenih zimskih slatkih i slanih specijaliteta, a sve to naposljetku može stvoriti problem – kako se odlučiti što probati? No, ne brinite mi smo tu da Vam u toj odluci pomognemo.

Izvor: @tuktukstreetbar / journal.hr

Zaboravite na germknedle jer stiže nova poslastica ovoga adventa koja ni manje ni više nego spaja naša nam dva omiljena sastojka! Ono bez čega pravi Hrvati naprosto ne mogu poglavito Dalmatinci, naravno riječ je o kavi, te nimalo nam manje omiljen sladoled. Dakle, za sve oni koji su pravi gurmani ili žele biti u trendu s objavama na Instagramu, jedna se postaja na Gornjem gradu nameće kao obavezna. Naime, ovdje se kušati može nešto drugačija kava, kakvu smo dosad viđali po svim društvenim mrežama potajno priželjkujući da istu možemo kušati u svome gradu. Želju je ostvario Iće & piće čija se adventska kućica nalazi na ulazu Klovićevih dvora na Adventu u Klovićevima – pravi dašak Dalmacije u Zagrebu zar ne?

Izvor: buro247.com

Najslađa poslastica koja će ujedno razbuditi, a da je materijal i za dobru Instagram fotku, vjerujemo, ne trebamo dvaput naglašavati – zato pravac Klovićevi dvori.

 

Anamarija Perdijić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.