Hit ljeta – luftići u obliku jednoroga za cijelu ekipu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prošla je godina definitivno bila godina invazije luftića u obliku plamenca ili jednoroga. Iako je malo onih koji još nemaju svoju fotku s ovim madracima na napuhavanje u bazenima i na plažama diljem svijeta, potražnja za njima i dalje je velika. No na svaki od tih modela stanu maksimalno dvije osobe pa se jedan proizvođač dosjetio dobitne kombinacije – bazen na napuhavanje u obliku jednoroga, plamenca i pauna pod nazivom Party Bird Island.

Izvor: Sam’s Club

Riječ je o malim bazenima u koje stane čak šest odraslih osoba i koji su u Americi već postali hit. U ponudu ih je prvi pustio američki lanac Sam’s Club. Iako im je cijena bila oko 1 000 kuna (150 dolara), već su se svi rasprodali. U prodaji su bila tri oblika – plamenac, jednorog i paun. No ljeto je ipak još daleko i sigurno će još neki od brendova slijediti ovu, čini se, jako popularnu ideju.

Izvor: Sam’s Club

Divovski luftići opremljeni su držačima za čaše, improviziranim klupama za sjesti i ugrađenim hladnjakom kako bi se u svakom trenutku svi mogli osvježiti omiljenim pićem. Na svom Party Bird Islandu možeš biti bilo gdje – plutati na obližnjem jezeru, rijeci, moru, bazenu i to već sada jer se uopće ne moraš smočiti prilikom guštanja na vodi. Možeš samo opušteno sjediti na ugodnom i cool napuhancu, namakati nogice i uživati u svojem omiljenom piću s ekipom (i naravno, uloviti prve zrake Sunca).

Na svim društvenim mrežama već postoje deseci pozitivnih komentara korisnika koji su ih već isprobali i koji jedva čekaju ljeto kako bi uživali na svojim najnovijim luftićima.

Izvor: Sam’s Club

Njihova veličina je otprilike 3×3 metra pa se pripremi da će ti trebati neko vrijeme da ga napušeš (navodno je dosta dvadesetak minuta prilikom korištenja ručne pumpe), a možeš ga i bez problema vući na brodu. Ipak, ovakvi luftići nisu pogodni za manje bazene jer pored njih neće ostati puno mjesta za kupanje.

Zar je potrebno tražiti nešto više za ljetnu zabavu?

 

Lana Cindrić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.