HRVATSKA KAO MEKA ETNO-GASTRO DELICIJA I NAJBOLJIH DOMAĆINA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PREDSTAVLJEN NOVI SPOT HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE

Od ravne Slavonije s prekrasnim lipicancima preko amfiteatra u Puli pa sve do prekrasnog Dubrovnika i njegovih zidina. Tako bi se u nekoliko riječi mogao opisati novi spot Hrvatske turističke zajednice. Spot je predstavljen u Londonu gdje se održava World travel marketu.

Prikazivanje spota pratilo je oko 200 sudionika, među kojima je bio velik broj partnera, izlagača ali i broji predstavnici stranih medija.

Izvor: CroModa

Sve okupljene pozdravili su direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić, Barbara Mesić, glavna savjetnica ministra turizma na čelu s ministrom turizma, Garijem Cappellijem.

Kako si se uvjerili da je Hrvatska uistinu onakva kakva se prikazuje u spotu, svi posjetitelji našeg sajma imali su priliku isprobati najbolje hrvatske sireve i vina. Tom gestom, Hrvatska se ponovno pokazala kao meka etno-gastro delicija i srdačnih domaćina, prenosi Slobodna Dalmacija.

Posebna novina ovogodišnjeg spota je što u njemu sudjeluje deset poznatih osoba, među kojima su Luka Modrić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica, Zrinka Cvitešić i ostali.

Izvor: Jutarnji list

Poslovni dnevnik piše kako je spot režirao Nevio Marasović. Iz HTZ-a poručuju kako se ovim spotom Hrvatsku htjelo pozicionirati na međunarodnom tržištu i to kroz poznate i uspješne osobe. Poslovni dnevnik prenosi napise HTZ-a kako su glavni motivi bili veliki sportski događaji sljedeće godine, a to su Zimske Olimpijske igre u Južnoj Koreji, Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i Europsko prvenstvo u rukometu u Hrvatskoj.

Večernji list prenosi kako je cijena samog spota bila je negdje oko 700 tisuća kuna, no svaki akter odrekao se honorara. Iz tog je razloga ostalo oko pola milijuna kuna u blagajni Hrvatske turističke zajednice, no i taj novac već ima daljnju svrhu. Naime, sav iznos bit će uplaćen u humanitarne svrhe, za pomoć oboljeloj djeci. Iz HTZ-a su poručili kako će svaki akter odabrati kojoj udruzi želi donirati novac.

Očekivano, prvi komentari hrvatskih turističkih radnika bili su: Croatia full of life, što je ujedno i slogan HTZ-a.

A sve nabrojano pokazuju i brojke na društvenim mrežama. Spot je na Facebooku objavljen jučer i do sada ima preko četiri tisuće lajkova, preko tri tisuće shareova, a pregledan je gotovo dvjesto tisuća puta.

Novi spot Hrvatske turističke zajednice možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=xvBEW-aLGSs

 

Domagoj Grbeš

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.