Hrvatska metropola prijestolnica borilačke noći

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

˝Arena će biti puna i poznavajući hrvatsku publiku znam da će biti glasno i prava stadionska atmosfera! Donosim dobru borbu i šou za navijače˝, izjavio je Igor Pokrajac.

Izvor: gol.hr

Izvor: gol.hr

Arena Zagreb 10.travnja 2016.godine će se pretvorit u pravu borilačku arenu kada će se tamo održati UFC Fight Night. Svjetska MMA organizacija ovog je puta odabrala Zagreb pa će se meč za naslov prvaka u teškoj kategoriji održati u našoj metropoli. O događaju se dugo govorilo, ali do njegove realizacije u istinu nikad nije došlo. Sve do sad!UFC je započela politiku naglog povećanja prometa i razvoja novih tržišta. Uz to, Hrvatska se već dugo godina ponosi svojom borilačkom zvijezdom Mirkom Filipovićem poznatim kao Cro Cop. Iako se njegovo ime ovog puta neće naći na listi boraca, nadamo se da će neka hrvatska imena zauzeti svoje mjesto.

“Bilo bi ispunjenje sna boriti se u Hrvatskoj! Ne znam što UFC planira za moju sljedeću borbu, ali svakako planiram navratiti do Hrvatske”, rekao je Stipe Miočić.

Izvor: 24sata.hr

Izvor: 24sata.hr

Porijeklom iz Hrvatske, Stipe mora čekati borbu Werduma i Velasqueza, a pobjednik će se boriti protiv hrvatskog Amerikanca. U prilog mu nažalost ne ide niti prekratka pauza između ove borbe i samog događaja u Zagrebu. Ipak, sretni smo što ćemo navijati za našeg Igora.
Event su komentirali i drugi borci.

“Da sam mogao birati gdje bi bio moj UFC debi, Hrvatska bi definitivno bila jedna od prvih destinacija na umu“, komentirao je srpski borac Bojan Veličković.
“Ovo je ispunjenje. Ne bih mogao biti sretniji. Konačno sam dio najbolje i najveće MMA promocije u cijelom svijetu.To mi daje dodatnu motivaciju za radom i još boljim treningom kako bi moj debi bio vrlo uspješan“, s oduševljenjem govori poljak Marcin Tybura.

Izvor: gol.hr

Izvor: gol.hr

Borbe će se odvijati po sljedećem rasporedu:
Igor Pokrajac vs. Jan Blachowicz
Ruslan Magomedov vs. Gabriel Gonzaga
Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski
Francis Ngannou vs. Bojan Mihalović
Bojan Veličković vs. Alessio Di Chirico
Filip Pejić vs. Damian Stasiak
Damir Hadžović vs. Mairbek Taisumov
Marcin Tybura vs. Timothy Johnson

Ulaznice su već u prodaji pa požurite po Vašu!

Iva Bačić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.