Instagram trend: Mrežaste čarape ispod traperica?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Halloween je došao i prošao, ali mrežaste čarape izgleda ne idu nikamo. Ako ste bili na bilo kojoj društvenoj mreži zadnjih mjeseci vjerojatno ste primijetili trend koji uporno iskače: mrežaste čarape ispod podrapanih traperica.


Ili s prevelikim majicama ili sa suknjama ili s…bilo čime. Mrežaste čarape bile su velik trend sedamdesetih i osamdesetih godina, a izgleda da su napravile ozbiljan povratak. Kombinacija mrežastih čarapa i traperica ispod kojih se čarape vide jako dobro izgleda. Ipak, mnogo žena se boji isprobati tako nešto. Zbog same pomisli na to većina nas podiže crvenu zastavu, no trebale bi bolje promisliti jer ovaj trend postaje sve veći u 2017. godini. Logično da će nam svima prva pomisao na ovakvu kombinaciju biti neka stereotipna slika i da bas ne težimo izgledu Julie Roberts u Zgodnoj ženi, no mrežaste čarape ne moraju ići u smjeru jeftinog izgleda.


Jako puno modnih blogera daje savjete kako odlično iskombinirati ovaj rastući trend. Riječ je ipak o trendu kojeg ćete ili voljeti ili mrziti i koji definitivno nije za svakoga. Neki od savjeta su da ih ne nosite uz prekratke suknje ili haljine, ostatak odjeće neka vam bude jednostavan tako da jedino što dolazi do izražaja budu mrežaste čarape, osim uz podrapane traperice odlično idu i uz kratke hlače. Nosite ih uz zatvorene cipele,a osim da vire kroz rupe na trapericama jedan od većih trendova je da vam vire i iznad traperica.


Možete početi s malim i jedva zamjetnim rupama na trapericama ispod kojih se čarape neće jako vidjeti i naravno ne moraju to nužno biti crne čarape, igrajte se s bojama i izaberite onu koja najviše odgovara vašoj osobnosti. Najpopularniji način nošenja je ispod podrapanih traperica, ali ima jako puno prostora za stvaranje drugih kombinacija. Kardashiani su ovaj trend postavili na sasvim novu razinu, ali su nam ga napravili pristupačnim za svakodnevnu upotrebu. Zato ne postoji razlog zašto ne bismo isprobali nešto zabavno i drugačije.

Antonela Petrov

Poveznice:
http://www.whowhatwear.co.uk/fishnets-under-jeans-trend/
http://www.rebelcircus.com/blog/alt-trends-fishnets-under-jeans/
http://www.wmagazine.com/story/ten-ways-to-wear-fishnet-tights-according-to-kardashians-instagram-trendsetters

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.