#InstaZarada

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Popularna socijalna mreža Instagram bilježi stalan porast korisnika. U 2016. godini dostigao je visokih 400 milijuna aktivnih korisnika, a čini se da će ih biti sve više. Iako je primarno zamišljen kao „bratska“ mreža Facebooku na kojoj će se objavljivati fotografije, danas je mnogima veliki izvor zarade.

Zanimljivo je to, da Instagram zvijezde nisu bile otprije poznate osobe, već su svoju popularnost izgradili kreativnim korištenjem te društvene mreže. Instagram nudi vrlo laku zaradu onima koji znaju koristiti njegove alate i sebe promovirati na najbolji mogući način.

imperiodinero.com

imperiodinero.com

Svaka osoba koja stekne više od 100 tisuća pratitelja postaje interesantna kompanijama koje na taj način, suptilno ili direktno, reklamiraju svoje proizvode. Modne blogerice, pravi su primjer takvog načina poslovanja, a i uzor mnogima koji se žele obogatiti radeći ono što vole. To su većinom djevojke koje su svojim modnim kombinacijama privukle zanimanje korisnika i prikupile velik broj pratitelja, koji u njima vide modnu inspiraciju. Jedino što trebaju učiniti je obući brandiranu odjeću i slikati se u njoj, koristeći prepoznatljive hashtagove, te za to bivaju novčano nagrađene. Dokazano je da takav način reklamiranja podiže prodaju u većem postotku od agresivnih, direktnih reklama.

Mnogim anonimcima, kojima je hobi fotografiranje, Instagram je 2013. ponudio odličan način poslovanja. Pokrenuta je InstaStockImages aplikacija, preko koje freelanceri mogu objavljivati  fotografije sa svojih Instagram profila te ih prodavati po cijeni koju sami određuju. Od prodajne cijene 60 posto ide izravno fotografima, a 40 posto InstaStock marketinškoj aplikaciji.

brandagentinc.com

brandagentinc.com

Ako vodite privatan posao, Instagram bi trebao biti vrlo bitna odrednica u vašem marketinškom planu. Mnogi mladi ljudi, koji se pokušavaju izboriti za popularnost na tržištu, otvaraju Instagram profile na kojima promoviraju svoje vlastite proizvode. Pritom je vrlo bitno imati kvalitetne fotografije i redovito ih objavljivati. Odlično je osmisliti jedinstvene i lako prepoznatljive hashtagove, kako bi brand postao prepoznatljiv. Kratki videi koji su nastali „iza kulisa“ zanimljivi su i bliži korisnicima. Super bi bilo stalno komunicirati sa pratiteljima, te im nuditi nagrade ili „specijalne ponude“ koje mogu osvojiti u nagradnim igrama i slično. Tražite ih da vam šalju slike i videe u kojima koriste vaše proizvode i hashtagove te na taj način podignite promociju na jednu višu razinu.

Iako su moda, hrana, ljepota i urbani stil života ono što je trenutno najpopularnije i financijski naisplativije, to sigurno neće ostati tako. Online komunikacija i promocija stalno napreduju i nude sve više opcija onima koji ih prepoznaju. Ne postoji univerzalna formula za uspjeh, a inovativnost je uvijek dobrodošla.

heavy.com

heavy.com

Dora Crnčević

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.