ISPROBAJTE NOVI GMAIL

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Izvor: popsci.com

 

Googleov servis Gmail doživio je najveće ažuriranje od redizajna 2011. godine. Možda ne znate – novi Gmail nije beta verzija namijenjena samo za za insidere. Gmail izgleda drugačije, s čišćim dizajnom.  Međutim, sve što inače upotrebljavate, poput kartica na vrhu zaslona za manje važne poruke e-pošte, oznake i veliki gumb Compose nalaze se na otprilike istom mjestu. Mnoge su značajke još uvijek dostupne, ali izgledaju malo novije.

Izvor: theverge.com

 

Gmail sada ima bolje mogućnosti prikazivanja privitaka u cijelom threadu poruke. E-poruke se otvaraju brže, a slike se učitavaju bez čudnog odgađanja kao na starijoj verziji. Nova verzija također posuđuje automatizirane odgovore iz Google Inboxa gdje možete kliknuti gumb za slanje pripremljenih odgovora – poput „looks good“ ili „yes, i’m interested“ na temelju konteksta e-pošte. To navodno štedi puno vremena.  Kako aktivirati novi Gmail? Idite na Gmail račun na webu, kliknite ikonu Postavke u gornjem desnom kutu. Ako je ažuriranje dostupno na vašem računu, vidjet ćete opciju „Try the new Gmail” ili „Isprobajte novi Gmail“ na vrhu. Slika The Verge Google još nije svim korisnicima novu inačicu učinio dostupnom  , pa ako ne vidite opciju nastavite periodično provjeravati. Nadogradnja bi uskoro trebala biti dostupna svim, 1,4 milijarde korisnika Gmaila. Drugi način za nadogradnju na novi Gmaila je da vaš administrator sustava to omogući na vašem računu G Suite na poslu ili u školi. Administratori bi trebali moći pristupiti nadogradnji u sklopu Early Adopter Program tako što će posjetiti konzolu za administratore i odabrati dopuštanje korisnicima da pristupaju novom Gmailu.Slika TheVerge2 Nakon što je administrator omogučio pristup, pojedinačni će korisnici dobiti opciju „Isprobajte novi Gmail“ na svojim računima u Postavkama.Ako već imate novi Gmail i otkrijete da biste se radije vratili na staro, provjerite u Postavkama i vratite se na klasični Gmail.

 

T.J.

 

Izvori:

https://www.inc.com/john-brandon/this-new-gmail-update-is-insane-most-people-dont-realize-its-just-a-click-away.html

https://www.theverge.com/2018/4/25/17280008/how-to-enable-new-gmail-redesign-features-confidential-mode-smart-reply-tasks

https://www.popsci.com/new-gmail-redesign

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.