Iz Vukovara u svijet: Od sada i zimska verzija popularnih Startasica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vukovarska tvrtka Borovo u prodaju je pustila novi model popularnog brenda obuće Startas. Riječ je o gumenim Startasicama koje će, svi zaljubljenici u ovu obuću, moći nositi i po kiši i mokrom vremenu. „Gornjište i potplat od gume, unutrašnjost od toplog filca i meka uložna tabanica, osiguravaju vam suhe i tople noge, bez kompromisa, uz prepoznatljiv Startas dizajn“ navode iz Borova gdje su posebno ponosni na uspjeh ovog njihovog brenda obuće. O Startasicama su pisali poznati svjetski „naslovi“ poput InStyle, New York Times te Vogue.

Foto: Pinterest.com

Foto: Pinterest.com

Startasice se u Vukovaru proizvode od 1976. godine, a riječ je o tenisicama koje su prvobitno bile namijenjene za tenis. Kasnije, s razvojem dizajna u smislu raznih oblika tenisica, uzoraka i dodataka, postaju dijelom svake sfere života pojedinca. Postoje kožne, platnene te od sada i gumene Startasice koje se izrađuju od prirodnih materijala, pamučnog platna, kože ili prirodne gume, i to ručno. „Još uvijek treba jedan sat – od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kad ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade. Startas – ručni rad od prirodnih materijala s ljubavlju iz Vukovara“ ističu iz Borova za Lokalni.hr.

Foto: poslovni.hr

Foto: poslovni.hr

Osim što se o Startasicama priča u cijelom svijetu, one su izrazito bitne za cijeli vukovarski kraj. Borovo, baš kao i nekada, glavni je inicijator gospodarskog oporavka tog ratom devastiranog istočnog dijela Slavonije. Priča o uspjehu Startasica ulijeva nadu u bolje sutra svima koji žive u Vukovaru i zato tu priču treba širiti i dalje. Pozitivno iz Vukovara za pozitivno u Vukovaru.

Alen Šalić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.