Izabela Vidović – Hollywoodska diva naših korijena

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U našim se kinima počeo prikazivati film „Čudo“, dirljva priča o dječaku s teškim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.  No, ono što nas je još više zainteresiralo je glumica u ulozi dječakove sestre. To je Izabela Vidović, hollywoodska glumica naših korijena koja je u ovome filmu glumila tik uz legende glumačkog svijeta, Juliu Roberts i Owena Wilsona.

 

Izabela Vidović je šesnaestogodišnja djevojka koja je samom usponu svoje glumačke karijere. Počela je glumiti već sa svojih sedam godina u kazališnim predstavama „ Mary Poppins“, „ Camp Rock“ i „Annie“. Kasnije je dobila ulogu s Jamesom Francom u filmu „ Neprijatelj pred vratima“. U tom je filmu glumila kćer akcijske zvijezde Jasona Stathama. Gostovala je epizodi popularne serije „ Đavolja odvjetnica“. Izabela je sa svojih 12 godina također napisala, producirala i glumila u kratkom filmu „ Because This Kids Are…“ koji se može pronaći na Youtubeu. Ova je djevojka tako mlada, a već iza sebe ima 13 filmova i 12 serija. Svoj je talent zasigurno naslijedila od svoje mame koja je uspješna redateljica, scenaristica, glumica i spisateljica. Njezin otac je također filmski djelatnik.

Izabelini roditelji, Elizabeta i Mario, Hrvati su iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Busovače. Elizabeta se rodila u njemačkom gradu Kasselu, ali je odrasla u Busovači te se kasnije preselila u Sjedinjene Američke Države. Izabela i njezina sestra Katarina rođene su u Chicagu, ali obje znaju tečno pričati hrvatski jezik. Cijela obitelj često posjećuje našu dalmatinsku obalu. Izabela se, uz to što je glumica, bavi i pjevanjem. Svoj pjevački talent pokazuje video uradcima na svome Youtube kanalu što oduševljava njezine fanove.

http://imdb.to/2j3D2IK

 

Za Izabelu imamo samo riječi pohvale i zaista trebamo biti ponosni na ovu mladu i talentiranu djevojku. Film „Čudo“ je dobio dobre kritike te je na IMDb-u ocjenjen sa visokom ocjenom 8,1.  Svakako ga pogledajte i procijenite sami izvanredan talent Izabele Vidović.

 

Lucija Vogrinc

 

Izvori teksta:

http://100posto.hr/scena/ovo-je-izabela-vidovic-16-godisnjakinja-koja-glumi-u-novom-filmu-s-julijom-robertshttps://

www.famousbirthdays.com/people/izabela-vidovic.htmlhttps://

www.jutarnji.hr/spektakli/video-upoznajte-16-godisnju-hrvaticu-koja-je-opcinila-hollwood-izabela-zivi-americki-san-vec-je-snimala-s-jasonom-stathamom-i-julijom-roberts/6744660/https://

www.vecernji.hr/showbiz/talentirana-izabela-ima-hrvatske-korijene-i-osvaja-hollywood-1207742

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.