‘Jabuka’ protiv bolesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jedna od najvećih i najpopularnijih tvrtki za proizvodnju elektroničkih uređaja i računala na svijetu, američki ‘Apple’, ovih je dana u svojim trgovinama ponudio posebnu seriju svog megapopularnog pametnog telefona, ‘iPhone-a’.
Limitirana serija uključuje posljednji pametni telefon kojeg je tvrtka izbacila na tržište krajem prošle godine, a radi se o modelu ‘iPhone 7’ i njegovoj većoj izvedenici ‘iPhone 7 plus’.
Naime, riječ je o dugogodišnjoj suradnji tvrtke ‘Apple’ s organizacijom ‘(RED)’ koja je osnovana 2006. godine s ciljem da prikupljaju novčana sredstva koja se potom koriste za pomoć i sprečavanje daljnjeg širenja opasnog virusa HIV-a koji je uzročnik smrtonosne bolesti AIDS.

Pixabay

Pixabay

‘Apple’ je u te svrhe u petak 24. ožujka u prodaju lansirao limitiranu seriju spomenutih ‘iPhone 7’ i ‘iPhone 7 plus’ modela, a prihodi od prodaje istih bit će donirani organizaciji koja će s prikupljenim sredstvima nastaviti svoju misiju; borbu protiv spomenutih virusa i bolesti u svijetu. Na ovaj je način tvrtka ‘Apple’ kroz godine suradnje pomogla prikupiti više od 130 milijuna dolara za organizaciju koja je od samih početaka rada prikupila čak 465 milijuna.

Što se tiče samih proizvoda, nose dodatan naziv u imenu ‘(PRODUCT) RED’ i prepoznatljivi su po žarko crvenoj boji koja inače nije u ponudi ovog proizvođača. ‘iPhone 7’ je dostupan u izvedbi od 128 GB ili 256 GB s početnom cijenom od 749,00 dolara za slabiji primjerak, odnosno 849,00 dolara za jači. ‘iPhone 7 plus’ također je dostupan u izvedbi od 128 GB i 256 GB s cijenom od 869,00 dolara za slabiju i 969,00 dolara za jaču izvedbu. Ostale specifikacije istovjetne su drugim ‘iPhone 7’ i ‘iPhone 7 plus’ uređajima u ponudi.

 

Vanja Hozmec

Izvori:
Apple.com http://www.apple.com/product-red/
CNBC.com http://www.cnbc.com/2017/03/21/new-apple-products.html
RED.org https://red.org/what-is-red/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.