Jeftina hrana: Na Trešnjevci otvoren najveći food outlet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Zagrebačko naselje Trešnjevka bogatije je za novo, zanimljivo mjesto! Prije nekoliko dana svečano je otvoren Food Outlet Žabac na adresi Tratinska 80, preko puta trešnjevačke tržnice. Radi se o trgovini jeftine hrane s cijenama i do 90 posto nižim nego u ostalim trgovinama. Hrana koju trgovački centri i tvornice iz raznih razloga nisu uspjeli prodati sada je dostupna po povoljnim cijenama. „Žabac“ se prostire na 300 četvornih metara, a na policama je moguće pronaći oštećene proizvode, robu koja je višak i hranu pred istekom roka trajanja.

Ideju za pokretanje ovakvog projekta vlasnici Maja i Mario Žamboki dobili su potaknuti svojim razmišljanjem koliko se hrane svakodnevno baca u hrvatskim kućanstvima, a istovremeno ljudi pogođeni teškom financijskom situacijom vape za mjestima gdje mogu kupiti jeftiniju hranu. Iskustvo je pokazalo da njihova prva otvorena trgovina u Tkalčićevoj ulici posluje vrlo dobro i da su je građani prihvatili kao mjesto gdje konačno mogu uštedjeti na kućnom budžetu. To je rezultiralo otvaranjem nove, veće trgovine, a vlasnici se nadaju da neće stati na tome. Najavili su otvaranje novih food outleta u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske te pokretanje online kupovine.

Na otvaranje outleta na Trešnjevci došao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je izrazio svoje oduševljenje pokretanjem otvaranja ovakvih trgovina koji omogućuju nova radna mjesta, pridonose smanjenju bacanja hrane i otvaraju mogućnost građanima da im po nižim cijenama bude dostupna velika većina prehrambenih artikala.
Nadamo se da će u budućnosti Hrvatima biti dostupno što više ovakvih mjesta, a neobične poduzetničke ideje poslužiti kao pozitivan primjer da je Hrvatska spremna za inovacije koje su u svijetu već prihvaćene. Ovo je lijepa novost i za studente kojima će džeparac od sada možda duže potrajati.

Ela Roso

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.