Kako do (boljeg) posla – svi se pitamo, a odgovor možda i postoji

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Facebook/Udruga3D

Foto: Facebook/Udruga3D

Svi koji razmišljaju o traženju (boljeg) posla, a danas je takvih puno – u organizaciji Udruge 3D za lokalni razvoj iz Svete Nedjelje održat će se panel upravo na spomenutu temu. Ulaz je besplatan, a pridružiti se raspravi i predavanju mogu svi srednjoškolci, studenti, zaposleni i nezaposleni.

Aktualni društveni i ekonomski problem gospodarske krize uvelike otežava uvjete rada, a težak put posebice imaju i oni koji su tek na radnim početcima. Studenti, ali i srednjoškolci najčešće moraju balansirati radno vrijeme s fakultetskim/školskim obavezama, a taj faktor poslodavcima kao ni kandidatima nikako ne ide u korist. Tržište rada sve je dinamičnije, ako ne i zahtjevnije, pa su kvalifikacije potrebne za zgoditak na lutriji zvan – solidan posao, postale sve teže za dostići.

Kako poboljšati svoj pristup i prijavu, trebao bi objasniti sam panel s početkom od 19 sati u prostorima Rimac Automobila, Ljubljanska ulica 7, Brezje. Sudionici panela su Ante Lučić (A-Link), Aco Momčilović (Rimac automobili), Tanja Prekodravac (selectio), Emil Cvitan (Deloitte) te Dario Miljković (Msan).

Iz Udruge 3D ističu da je edukacija publike najvažniji cilj panela, a osim posjetiteljima iz Svete Nedjelje i Samobora nadaju se i onima iz Zagreba te drugih mjesta.

Panel se održava 20. listopada (19:00), a potrebno je izvršiti prijavu ovdje.

Sve dodatne informacije nalaze se na njihovim službenim stranicama (Udruga 3D) te na Facebook događaju.

Ema Bašić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.