KENZO X H&M KOLEKCIJA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Od četvrtka, 3. studenog dostupna je nova, dugoočekivana dizajnerska suradnja švedske modne kuće H&M i svjetski popularnog brenda KENZO u više od 250 odabranih trgovina diljem svijeta i online. Duh KENZA bit će vidljiv u ženskoj i muškoj kolekciji, te u modnim dodacima.

http://ell.h-cdn.co/assets/16/41/980x490/landscape-1476100632-kenzo-hm-lookbook.jpg

http://ell.h-cdn.co/assets/16/41/980×490/landscape-1476100632-kenzo-hm-lookbook.jpg


Iako je u Zagrebu ulaz u trgovine javnosti bio omogućen tek od 3. studenog, noć ranije otvoren je ekskluzivni pre-shopping samo za one s pozivnicom. Prvi koji su imali priliku odjenuti Kenzo x H&M kolekciju bili su glazbenica Sara Renar, reperica Superbabe Killah, glumica Petra Kurtela i tatoo majstor Nikola Zorotović.
KENZO je, kako ga mnogi opisuju, zaigrana pariška modna kuća koja kroji energiju globalne kulture u posebnom, mladenačkom stilu. Carol Lim i Humberto Leon, glavni direktori KENZA pridružili su se kući 2011. godine i od onda stvorili prepoznatljiv, modni svijet pun žarkih, drskih boja i životinjskih printeva kojeg su uspjeli predstaviti na glamuroznim revijama u suradnji s drugim umjetnicima i u nerijetkim kampanjama. „Moda izražava slobodu, radost i individualnost za svakog ponaosob“, teza je na kojoj leži princip same modne kuće. Kreativni direktori KENZA, Lim i Leon izjavili su da su ovom suradnjom s H&M-om željeli razmišljati globalno, pomaknuti granice i prenijeti novu energiju modne kuće KENZO svima u svijetu.

 

http://a5.files.collegefashion.net/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0,q_80,w_320/MTM4OTYwMjc5NDc1MDcwNDU0.jpg

http://a5.files.collegefashion.net/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0,q_80,w_320/MTM4OTYwMjc5NDc1MDcwNDU0.jpg

Što se tiče cijena, one su raznolike, ali i  puno više od onih na koje su H&M-ovi kupci navikli. Ipak, mnogo su prihvatljivije od cijena koje možete naći unutar originalne KENZO trgovine. Primjerice, običnu bijelu majicu kratkih rukava s KENZO-vim potpisom moći ćete pronaći za trideset eura, dok se cijena zimskih jakni kreće od 150 do 300 eura. Neovismo o tome, poznavajući zagrebačku publiku, vjerujemo da će se police trgovina vrlo brzo isprazniti.
Raspitali smo se i o mišljenjima o novoj kolekciji KENZO X H&M.

„Smatram da je KENZO-va kolekcija očajna. Nikako mi se ne sviđaju printovi i da sam htjela nešto kupiti, ne bih znala što bih“, rekla nam je Iva C.

„KENZO-va kolekcija mi se ne sviđa, previše je zaigrana bojama i printovima, ali smatram da je spajanje ovih dviju dizajnerskih kuća odlična prilika za ljubitelje takve mode“, izjavila je Nera N.

„Meni je muška kolekcija odlična, jedva sam čekao da se trgovina jutros otvori. Cijene nisu neprihvatljive i nadam se češćim ovakvim dizajnerskim suradnjama“, poručioje Toni L.

 

Anna Klarić

 

Izvori:

http://www.buro247.hr/moda/vijesti/nova-suradnja-h-m-a-je-s.html

http://www.index.hr/black/clanak/foto-svi-su-gledali-u-zgodne-zene-nogometasa-na-predstavljanju-kenzo-x-hm-kolekcije/929648.aspx

http://www2.hm.com/en_eur/free-form-campaigns-s03/kenzoxhm.html#sweaters

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.