Kinder Bueno sladoled – iznenađenje za sve slatkoljupce

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Koliko puta do sada ste se zapitali zašto ne postoje sladoledi naših omiljenih čokoladica kao što su Ferrero, Kinder Bueno, Milka i slično? Dolaskom viših temperatura, sunčanih i toplijih dana, raste nam potreba i za hladnim i osvježavajućim desertima. Zašto ne bi postojala opcija da spojimo najdraži nam slatkiš, kao na primjer Kinder Bueno, i sladoled kao savršenu kombinaciju? E pa vašim mukama došao je kraj. Napokon je došao i taj dan da se to čudo desilo- dobili smo Kinder Bueno sladoled!

Izvor: Flickr.com

Ruku na srce, ovakvi slatkiši nisu nam potpuna nepoznanica. Nerijetko smo imali priliku gledati na društvenim mrežama u kakvim sve finim čudesima imaju priliku uživati sretni Amerikanci, ali nikako da bismo dobili priliku i sami kušati nešto takvo. Upravo tako, Kinder Bueno sladoled stvarao nam je zazubice posljdenjih godinu dana, no našoj kušnji došao je kraj jer je sladoled od sada dostupan i u Hrvatskoj.

Izvor: Flickr.com

Savršenstvu okusa ovoga sladoleda doprinosi fenomenalan spoj sladoleda od lješnjaka, jezgra od Kinder čokolada i na vrhu preljeva od Ferrero lješnjak kreme u hrskavom kornetu. Do sada je bio dostupan, najbliže nama, u Njemačkoj, Švicarskoj, Francuskoj i Austriji, no od sada ga možemo nabaviti u Zagrebu u American FOOD STORE and much more na adresi Palinovečka ulica 19 a.

Izvor: Flickr.com

Osim Kinder Bueno sladoleda tvrtka Langnese, koja mu je i proizvođač, najavila je Kinder sladoled u obliku sendviča i Kinder sladoled na štapiću. No, do tada Vam ne preostaje ništa drugo nego da se uputite po ovaj čudesni slatkač i čekate njegove slične proizvode uživajući u ovome.

Emilija Nović

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.