Klub Sax! slavi punoljetnost uz Bareta i Majke

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zagrebački klub Sax! 1. travnja slavi 18-ti rođendan, a na slavlju nastupa poznati vinkovački glazbenik Goran Bare i njegov bend Majke. Čini se da su Majke vječne i neuništive jer im koncerata ne nedostaje.

foto: www.mixer.hr

foto: www.mixer.hr

Ovom prilikom publika će moći čuti i njihov novi singl „Osvijesti me“. To je njegova prva autorska pjesma od albuma „ Teške boje“ iz 2012. Spot je snimljen u studiju Croatia Recordsa i bez sumnje će postati još jedna u nizu kultnih pjesama koje je ovaj legendarni glazbenik proizveo. Vjerna publika dočekala ju je s ogromnim oduševljenjem. Čini se da ovim rokerima ideja i želje za radom ne nedostaje. Nama ne preostaje ništa drugo nego iskrena radost što se u moru Rozgi i Severina još uvijek može naći kvalitetna glazba na stabilnim nogama.

Koliko su dobri pokazuju iznova rasprodanim koncertima, posljednji su rasprodali u prosincu stoga je realno vjerovati da će se i ovoga puta tražiti karta više. Goran Bare je kult, a njegova karizma dopire do svakoga, bez obzira na glazbeni ukus. I ovoga puta ćemo, uz novi singl, moći čuti poznate stihove „ Mršavog psa“, „ Mene ne zanima“, „ A ti još plačeš“, „ Grešnika“, „ Teških boja“ i ostalih. Poručio bi nam Bare: „ Vrijeme je da se krene.“ Stoga ne čekajte nego čim prije ulovite svoju ulaznicu, a posebno ako Majke još niste gledali uživo.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kluba Sax! U Palmotićevoj ulici 22 u Zagrebu za vrijeme radnog vremena kluba ( nakon 20 sati) po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna iako savjetujemo da ne čekate tako dugo jer ćete vjerojatno ostati bez karte.

Do koncerta nam ne preostaje ništa drugo nego poslušati novi singl i uživati u sunčanim proljetnim danima. „ Sunce živote jedini, zraku mi pošalji, put da nastavim, učinit ćeš me živim, presretnim.“- poručuju nam u novoj pjesmi Goran Bare i Majke.

Lana Radišić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.