Koja je sudbina Zorana Mamića?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Čini se da se bivši izvršni predsjednik Dinama, Zoran Mamić, opet zaželio istaknute pozicije. O zabrani uloge vodstva Modrih odlučio je zagrebački županisjki sud prije tri mjeseca, a s tim se očito ˝složio˝ i Mamić kada je sam dao ostavku na taj položaj. Ipak, sada je promijenio mišljenje, a takve igrice ne sviđaju se USKOK-u.

Kako glase njena pravila?

USKOK je u veljači ove godine započeo novu istragu protiv Mamića kojom je otkriveno da je Dinamov džep tanji za 70 milijuna kuna što je jednako broju 17 optužbi. Izgleda da je netko često igrao Monopoli, ali uz suradnju drugih pijuna. Tako su se na meti, između ostalih, našli i njegov sin Mario i brat Zoran, a svaki pokušaj žalbe sud je elegantno odbacio.

Izvor: www.jutarnji.hr

Izvor: www.jutarnji.hr

Netko je bacio kocku na krivo polje!

Mamić je sa svojom odvjetnicom Jelenom Sloković prisustovao ročištu, a zatim će morati čekati odluku suda. Kada jednom izgubiš povjerenje teško ga je vratiti. Ukidanje zabrane omogućilo bi povratak odnosno ponovno zasjedanje vrhovnog mjesta po svim pravilima zakona. Koliko se tome protivi USKOK svjedoči i odluka o zabrani približavanjamaksimirskom stadionu i prostorijama GNK Dinamo te obavljanja bilo kakve funkcije u Dinamu ukljućujući i one savjetničke.
Tko će pobijediti?

Izvor: www.vecernji.hr

Izvor: www.vecernji.hr

 

Iva Bačić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.