KOJI HOBI JE IDEALAN ZA VAS NA TEMELJU VAŠEG HOROSKOPSKOG ZNAKA?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fakultet je stresan, zbog čega je važno raditi i nešto osim učenja, kao što se pridružiti se studentskom klubu. No, u kojoj se klubu trebate pridružiti? S opcijama u rasponu od plesne dvorane do studentskog vijeća, postoji toliko toga za izabrati. Sve to zna biti previše! Nemojte se bojati, kolege, jer smo shvatili sve to za vas. Evo što bi trebao biti vaš hobi na temelju vašeg znaka zodijaka.

Izvor: Pixabay.com

Ovan:  Kampiranje

Kao netko tko voli dobru avanturu, boravak na otvorenom su savršen za vas! Planinarenje, kampiranje i dobri prijatelji ispunit će vas dobrom energijom. Vaš energičan i hrabar duh će voljeti beskonačna istraživanja koja ćete imati s ovom izvanškolskom aktivnosti.

 

Bik:  Plesni klub
Bikovi su senzualani i romantičani, a ništa ne kaže ljubav i romantika kao ples u plesnoj dvorani. Obično se možete pridružiti plesnom salonu ili plesnom klubu bez obzira na razinu vaših plesnih vještina. Osim toga, naučit ćete novi cool hobi kojem se možete prepustiti kad trebate uzeti pauzu od učenja.

Izvor: Pixabay.com

Blizanci: Klub kreativnog pisanja
Vi ste umjetnički i svestrani, tako da nešto poput kluba kreativnog pisanja je savršeno za poticanje vaše maštu. Osim kreativnog pisanja, odličan izbor za Blizance je i novinarstvo, na webu je toliko portala, možda bi vam bilo zabavno pisati za jedan.

 

Rak: Klub filozofije

Kao rak, vi ste poznati duboki mislilac, zbog čega je filozofski klub sjajna opcija za vas. Klub u kojemu možete zaroniti u razmišljanje o životu i svemu što to  znači, iznijet na svjetlo dana vašu pjesničku, otvorenu i maštovitu prirodu.

 

Lav: Klub studenata

Dragi i  velikodušni lider poput Lavova idealan je za preuzimanje odgovornih pozicija i borbu za studente svog fakulteta. Lavovi su poznati po tome što su glavni, utjecajni vođe, tako da klub studenata s prilikom zauzimanja vodećeg položaja definitivno je dobra ideja za njih.

 

Djevica: STEM klub

Djevice su pedatne i marljive , što je bilo koji od STEM-ovih klubova čini očigledan izborom za vas. Kao netko tko je nevjerojatno logičan i analitičan, voli raditi na problemima i proučavati brojeve i formule. STEM klub je idealno mjesto za istraživanje novih znanstvenih ideja i možda čak i isprobati nekoliko!

 

Vaga: Joga klub

Kao romantična i bezbrižna Vaga, joga klub je savršeno mjesto za prakticiranje ljubavi prema sebi, uzimajući neko vrijeme da se opustite i usredotočite se na tvoje fizičko i mentalno zdravlje. Vage vole ravnotežu i ljubav. Joga klub je savršeno mjesto za Vage da se opuste jer im omogućuje da uspore za promjenu, jer oni imaju tendenciju da budu vrlo društvenim ljudima. Joga klub je sjajan način da redovito provjeriti sa sobom kako bi bili sigurni da niste preuzeli previše obaveza.

Izvor: Pixabay.com

Škorpion: Studentska  novina

Ti si tip koji voli stvarati, ali i voli imati raspored. Rad na studentskim novinama savršen je za vas jer to znači da redovito možete stvoriti sadržaj. Povrh toga možete rasporediti vrijeme kada želite raditi na fotografiranju ili pisanju članaka. Također ste disiplirani dovoljno da biste mogli pratiti sve rokove, što vam je ovo čini savršenim za vas!

 

Strijelac: Stand up komedija

Kao netko tko je razigran, smiješan i društven, voljet ćete biti dio komedijskog kluba. Stanite pred mikrofon, ispričajte smiješne angedote iz svog života i nasmijete publiku. Sigurno ćete se sjajno osjećati. Vi ste život zabave, pa zašto se ne probati pridružiti klubu komičara?

 

Jarac: Studentsko vijeće

Jarac se smatra odgovornim i dobrim vođama. Dakle, prirodno je da se pridružite glavnoj studentskoj organizaciji. Bez obzira na poziciju koju ste preuzeli morat ćete dalje razvijati svoje sposobnosti vodstva – i dobro se provoditi dok to radite.

 

Vodenjak: Studentske razmjene

Kao Vodenjak, vi ste potpuno međunarodna osoba, što znači da ste napravljeni za međunarodne razmjene. Razmjrnr povezuju vas s međunarodnim studentima koje ćete upoznati. Također voljet ćete družiti se s međunarodnim pridošlicama na svoj faks. Vi ćete se redovito sastajati kako biste zajedno provodili zabavne aktivnosti poput kave ili gledanja nogometne utakmice. To pomaže međunarodnim studentima da se približavaju prijateljima i omogućuje vam i nova prijateljstva! To je win-win.

 

Riba: Glazbeni klub

Kao umjetnički i emocionalni, glazbeni klub poput benda ili skupine acapella idealan je za vas. Bez obzira svirate li instrument ili volite pjevati, za vas svakako postoji glazbeni klub. Reprodukcija glazbe omogućuje vam da iskoristite sve što osjećae, što je katarzijsko i oslobađa odjednom.

 

Ana Roksandić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.