Kuglice za bor punjene džinom? Može!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Božić? Da, da, znamo, tek smo u studenom. Ali, dopusti da te uvjerimo da ipak nije prerano za razmišljanje o Božiću…

Znaš ono kad u prosincu odeš u kupovinu namirnica, a vratiš se doma s gomilom slatkih božićnih figurica, trakica, kuglica za bor, ukrasa i šarene dekoracije? Da, znamo i mi. Ono što je najgore jest činjenica da sve ili većinu onoga što si kupio već imaš doma. Garantiramo ti da je ono što smo mi pronašli ipak nešto novo!

Brend Pickering’s Gin smislio je kako će tvoje božićno drvce zasjati u novom sjaju. Njihove šarene kuglice za bor punjene džinom već su postale pravi hit među obožavateljima džina diljem svijeta. Prošle se godine njihova stranica srušila od količine prometa nakon što su kuglice puštene u prodaju. Čak 30.000 kuglica prodano je u samo 82 sekunde.

Izvor: Baubles.pickeringsgin.com

 

Izvor: Baubles.pickeringsgin.com

Kuglice u bilo kojem trenutku možeš otvoriti i nazdraviti s društvom ili pretvoriti običan dan u nezaboravni tulum. Prigodne su i kao božićni poklon. Sigurni smo da tvoji prijatelji neće ostati razočarani.

Izvor: Imaginarijum.rs

Svaka kuglica napunjena je s 50 mililitara Pickering’s džina, a za paket od šest plastičnih šarenih kuglica ukrašenih trakicama morat ćeš izdvojiti 250 kuna.

 

 

Izvor: Imaginarijum.rs

Ipak, ove kuglice nisu igračka pa na službenoj stranici Pickering’s Gina upozoravaju na to da se kuglice ne ostavljaju u blizini male djece i životinja te da se ne poklanjaju osobama mlađima od 18 godina.

 

Lana Cindrić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.