KUHANJE NA RADNOM MJESTU?!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Svi smo čuli za nošenje ručka na posao, ali zvijezda ovoga članka dosjetila se kako uz malo mašte i kreativnosti kuhati na radnom mjestu, odnosno u uredu. 办公室小野 (ban gong shi xiao ye) je dvadesetdvogodišnjakinja koja na YouTube-u objavljuje videe u kojima priprema obroke pomoću uredskog pribora. Između ostaloga, prikazuje kako ispeći ražnjiće pomoću grijalice, ispeći piletinu u posudi za cvijeće, a na popisu jela nalazi se i šećerna vata, pizza, sushi i još mnogo toga. Osim toga, u jednom videu pokazuje i kako se pomoću hrane našminkati.

Njezin kanal možete pronaći ako u YouTube tražilicu upišete Ms Yeah, a trenutno ima 869.637 pretplatnika. Videi joj vrlo brzo postaju viralni i imaju po nekoliko milijuna pregleda. Najpopularniji je video u kojem priprema raka u posudi za pripremanje kokica, a ima čak 8.796.322 pregleda. Na drugom mjestu prema broju pregleda, sa samo sto tisuća pregleda manje nalazi se video u kojem radi ‘gozbu‘ od lubenice. Njezin favorit je video u kojem priprema „chuan chuan xiang“ odnosno pikantno jelo na ražnjićima jer voli začinjena jela.

 

Izvor: YouTube

 

Za prvi video (Ironing Beef Slices?! Amazingly Delicious) inspirirao ju je kolega koji je na poslu glačao košulju što ju je podsjetilo na pripremanje govedine na električnim roštiljima. Upitala se bi li bilo moguće pripremiti govedinu pomoću glačala i tako je sve počelo.

 

Izvor: YouTube

 

Kaže da je atmosfera na njezinom radnom mjestu opuštena i da šef podržava njezine uratke jer su jedinstveni i kreativni. Osim šefa, i kolege su joj podrška, uvijek su vrlo uzbuđeni zbog videa, žele se u njima pojavljivati te vole probavati njezinu hranu.

Za stvaranje jednog videa prosječno joj treba četiri dana, a snima ih pomoću mobitela (i kolege s posla). Studirala je montažu i režiranje čime se bavi i na poslu, a oduvijek ju je zanimalo neuobičajeno kuhanje. Na ovaj način spojila je svoje dvije strasti, a mnogi su inspiraciju pronašli upravo u njezinim videima.

 

Tea Čakalić

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.