Kulinarske aplikacije

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U današnje vrijeme ljudi nemaju običaj kupovati kuharice. Moj domet čitanja recepata je pozadina Ledo gambera ili pak vrhnja za kuhanje. Međutim, ponekad nam baš to nedostaje, to jedno ukusno jelo koje će svi pohvaliti jer je posebno. Ovoga puta Studosfera vam donosi top 3 mobilne aplikacije koje će vam pomoći ukoliko Vam kuharice nisu pri ruci.

 

Prva aplikacija i ujedno najbolja (po mom izboru) zove se EatingWell Healthy in a Hurry. Recepti koje možete naučiti preko ove aplikacije ne samo što su zdravi, već su brzi i efikasni za prepremiti. Sve što vam za ovu aplikaciju treba jest Android ili iOS mobilni sistem.

 

  1. Izvor: Screenshot aplikacije

    Izvor: Screenshot aplikacije

 

Sidechef već je vrlo poznata aplikacija u svijetu. Aplikacija je besplatna te omogućava uz pomoć raznoraznih videa obogatiti kuhinjsko znanje korisnika, a u njihovom kuhanju pomaže im uz timere (za mjerenje kuhanja). Sidechef također donosi brojne dodatne sadržaje u obliku alata za pretraživanje s filtrima na temelju sastojaka.

 

  1. Izvor: Screenshot aplikacije

    Izvor: Screenshot aplikacije

 

Treća izvrsna aplikacija zove se Kitchen stories. Nudi brojne recepte ispunjene jednostavnim uputama i fotografijama. Aplikacija je zapravo mješavina hrane i lifestyle članaka.u aplikaciji također, svaki korisnik može napraviti popis za kupovinu hrane koja mu je potrebna.

 

  1. Izvor: Screenshot aplikacije

    Izvor: Screenshot aplikacije

 

Ove tri aplikacije vrlo su zanimljive ukoliko se želite zabaviti, a pritom si ispuniti vrijeme kuhanjem za koje vjerujem da Vam je sve draže čitajući Studosferin gastro.

 

KARLA PERHAT

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.