Ljeto na Strossu 2017.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I ove godine na Strossu će se održati ljetni program koji garantira zabavu i pregršt nezaboravnih trenutaka. Nova sezona ljeta na Strossu započinje 25. svibnja, a trajat će sve do 5. rujna. Gornji grad, točnije Strossmayerovo šetalište idealna je lokacija za ljetna druženja. Smješteno podno same kule Lotrščak, naslonjeno na južne zidine starog grada i prepuno gustih krošanja kestena čini ga jednim od najromantičnijih mjesta za duge ljetne šetnje i druženja.

foto: www.ljetonastrosu.com

 

Na službenim stranicama festivala organizatori kažu kako; “Ljeto na Strossu ili «Strossmartre» donosi nešto od duha onog pariškog kvarta. Pomno odabran glazbeni program, likovne instalacije uklopljene u prostor , neobične i zabavne akcije i nagradne igre, pomalo nostalgičan ugođaj otvorenog kina, slikari sa svojim platnima i čašica izvrsnog vina.To je ponuda kojoj već nekoliko godina teško odolijevaju Zagrepčani i gosti našeg grada.”

 

Svi ljubitelji umjetnosti zasigurno će pronaći nešto za sebe. Glazbeni program ovogodišnjeg ljeta na Strossu obiluje različitim glazbenim žanrovima; od jazza, glazbe 50-ih, 60-ih i 80-ih, sve do autorske i latino glazbe.

foto: www.ljetonastrosu.com

I ove godine, točnije 30. lipnja organizirat će se tradicionalna proslava 1/2 godine koja će biti popraćena zabavnim programom i prigodnim vatrometom. Na stranicama festivala, organizatori navode i kako će se za vrijeme trajanja festivala ‘C’est is d best ‘ cijeli prostor funkcionirati i kao festivalski klub gdje će se okupljati organizatori, sponzori, izvođači i publika.

 

Jedno od najljepših mjesta u Zagrebu – Strossmayerovo šetalište 100 dana će biti mjesto izvrsnog ljetnog provoda, kako Zagrebčana tako i brojnih turista. Bogat zabavni program uključuje svakodnevne koncerte, kazališne predstave, plesove, izložbe i radionice, pa ukoliko ljeto provodite u Zagrebu, dobra zabava vam je zagarantirana!

Ana Hlača

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.