Ljubavni savjeti koje je najbolje ignorirati

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kada govorimo o ljubavi, postoji sto tisuća ideja i misli koje vam svi pokušavaju dati bez obzira tražili ih vi ili ne. Lijepo je kad se netko trudi oko vas i kad mu je stalo, no to što ste dobili savjet od nekoga tko vam je drag ne znači da ga morate poslušati. Odlučila sam izdvojiti nekoliko slučajeva kad je u redu odbiti savjet i napraviti po svome.

pinterest.com

pinterest.com

Sve što ti treba je – LJUBAV
All you need is love su dobri stihovi jedne pjesme Beatlesa, ali vjerojatno i najgori mogući savet koji ti netko može dati u stvarnom životu. Ljubav sama po sebi nije dovoljna. Možeš ti biti zaljubljen, ali postoje situacije kad je netko jednostavno loš za tebe i to treba znati prepoznati. Savjeti tipa, bit će bolje, riješit će se to, on te voli/ti voliš njega…Ne slušaj ih već napravi kako sam/sama misliš da je najbolje.

Čim prestaneš da je tražiš, ljubav će pronaći tebe
Hm, misliš da hoće? Onog momenta kad je prestaneš tražiti, moguće je da poželiš svaki vikend provesti na kauču uz film i čašu vina. Zabavno je to, ali kako očekuješ da te pronađe bilo tko dok doma sjediš? (Poštar koji nosi račune se ne broji). Ne kažem da se trebaš pretvoriti u psiho osobu koja samo želi vezu, ali upoznavanje ljudi ti ne može naštetiti. Moda nećeš upoznati ljubav svog života baš idući vikend, ali možda upoznaš nekog zabavnog ili doživiš nešto novo i drugačije. Poanta je, ljubav ima važnija posla od toga da smišlja načine kako da ti se dogodi, tako da ti malo proaktivnosti ne može naštetiti.

Imaš previsoka očekivanja
Mislim da rijetko koja cura čeka dečka koji je doktor znanosti, ima Thorovo tijelo , humor stand-up komučara i bankovni račun Donalda Trumpa. Nismo idiotkinje. Lista prije sadrži stvari poput: 1.) pametan , 2.) dobar, 3.) zabavan (s tim da, ono što je meni zabavno, ne mora biti i drugima). Naravno, to ne znači da ćemo s gnušanjem okrenuti glavu od nekoga sa tijelom Adonisa, ali bitnije je da nas netko poštuje i zna nasmijati. Svatko ima svoja očekivanja i želi različite stvari tako da ne treba slušati druge oko toga. Ipak, ti ćeš biti s tom osobom, a ne prijatelj ili član obitelji.

Ne budi previše nezavisna, muškarci se vole osjećati potrebno
Od svih glupih stvari koje sam čula, ovo je definitivno najgora. Vjerojatno najbolja stvar koja se može dogoditi muškarcu je to da zna da je sa ženom koja ga zapravo ne treba, ali je s njim jer ga želi. Ako je nečija muževnost toliko krhka da ne može podnijeti tvoju nezavisnost, onda je on taj s problemom, a ne ti. Tako da, jednostavno ignoriraj i ovaj savjet.

pinterest.com

pinterest.com

Naslovna foto: huffingtonpost.com

Ana Beštak

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.