Ludi trikovi s Instagrama

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Spužve za pranje posuđa, žlice, vilice, sapuni, hrana, nađite nešto u svom kućanstvu i Instagram će to pretvoriti u proizvod za ljepotu. Trikovi s Instagrama postali su toliko popularni da gotovo nema youtubera koji nije isprobao neke od njih na svojem kanalu. No ono što je problem s trikovima za ljepotu je to što će vas ili transformirati, a da ne potrošite ni lipe ili ćete izaći iz kuće izgledajući kao klaun nakon što ste se satima borile da se našminkate pomoću vilice.

https://i.ytimg.com/vi/IvNNMTct-ew/hqdefault.jpg

https://i.ytimg.com/vi/IvNNMTct-ew/hqdefault.jpg

Ovi trikovi su otišli jako daleko od vremena kada smo svi koristili selotejp lijepeći ga kod oka kako bi dobro nanijeli sjenilo ili tuš za oči, tako da ima dosta bizarnih trikova, ali i onih koji uistinu pomažu, a osim toga uštede nam i novac. Nakon što ih pogledaju i kažu haa?! iduće na što će svaka cura pomisliti je da li oni zbilja djeluju? Kontura nosa pomoću vilice, žlica za nanošenje sjenila, kontura lica s nožem, spužva za pranje posuđa ili čak čarapa umjesto spužvice za puder, smanjivanje podočnjaka pomoću krompira, korištenje britvice za rezanje šiški, korištenje ljepila za uklanjanje mitesera, samo su neki od ludih savjeta s Instagrama. Neki od njih stvarno imaju smisla i vjerojatno djeluju, no za ostale trikove autore treba jedino pohvaliti za kreativnost i što nas zabavljaju s njima, jer ne postoji ta sila koja će mene natjerati da približim nož ili ljepilo svom licu i britvicu svojoj kosi.

https://i.ytimg.com/vi/23OUJplTnFU/maxresdefault.jpg

https://i.ytimg.com/vi/23OUJplTnFU/maxresdefault.jpg

Osobno od svih trikova probala bih jedino ove za njegu lica, tijela ili kose pomoću različitih maski napravljenih od povrća i ostalih namirnica. Ali ako ste tip cure koja je avanturistički raspoložena, zašto ne, probajte neke od trikova, naravno ove koji nisu u potpunosti ludi (noževe ipak ostavite za rezanje povrća). Bitno je da se zabavite i otkrijete da li neki od njih savršeno djeluju za vas.

 

 

Antonela Petrov

 

Izvor:

https://www.buzzfeed.com/chrissymahlmeister/instagram-beauty-hacks?utm_term=.dvE6qB3pD#.rdzOeEN8M

Instagram Beauty Hacks | Craziest Makeup Tutorial Guide Compiled

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.