MACRONOV STISAK OD KOJEG JE TRUMPU POBIJELILA RUKA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: pixabay.com

Predsjednik Amerike Donald Trump je uvijek imao čudan način rukovanja, ako se prisjetimo prijašnjih događaja. Sam Trump je rekao kako ne voli rukovanja te da je to sve puno bacila. Prije početka summita Trump se sastao s francuskim predsjednikom Macronom. Oni su se rukovali te rukovanje nije baš prošlo onako kako je Trump zamišljao.

Rukovanje je trajalo neko vrijeme. Svaki je predsjednik zgrabio ruku svojeg kolege sa značajnim intenzitetom, njihovi prsti su problijedili, vilice se učvrstile, a lica se zategnula.

, opisao je Phillip Rucker iz Washington Posta.

Osim rukovanja, Trump je i pohvalio Macrona da je odlično vodio kampanju te da mu čestita na pobjedi. Macron je također izjavio kako je sretan što se sastao s Trumpom te da će se kasnije ponovno vidjeti, a osim toga izjavio je i kako njih dvojica mogu dosta toga promijeniti, odnosno da su sposobni mnogo toga promijeniti.

Imamo iznimno opširan broj tema o kojima moramo razgovarati, od borbe protiv terorizma, ekonomije do klimatskih promjena i energije.

, izjavio je francuski predsjednik Emmanuel Macron.

Na zajedničkoj konferenciji francuski predsjednik je pozvao Trumpa da ne donosi nagle odluke, pogotovo ne u vezi klimatskih promjena. Sam Macron je bio zadovoljan što je imao vrlo direktan i iskren sastanak s njime te kako mu je drago da su Sjedinjene Američke države i dalje glavni, ali i ključni partner Francuske.

Željko Gavranić

Izvor: jutarnji.hr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.