MALENI TROGODIŠNJAK RAZNJEŽIO PRVU DAMU AMERIKE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: pixabay.com

Američki predsjednik Donald Trump je zajedno sa suprugom bio u Vatikanu u srijedu gdje se sastao s poglavarom Crkve papom Franjom. Isti dan nakon sastanka s papom posjetili su bolnicu Bambino Gesu u Rimu. Melaniju, prvu damu Ameriku su oduševila malena dječica te je s njima provela dan razgovarajući na talijanskom.

Naravno, koga djeca ne bi razveselila, odnosno dirnula u srce. Tako je i američku prvu damu dirnuo u srce mali dječak koji je već dosta vremena bolestan te se nalazi na listi čekanja za transplantaciju srca. Melanija je dosta vremena provela s djecom iz te bolnice, ali ponajviše se ipak zadržala uz malog dječaka koji ju je osvojio. Kao i svaki Amerikanac prva dama je svoje fotografije iz dječje bolnice podijelila sa svojim obožavateljima na Twitteru. Jedna slika je posebno dirnula ljude diljem svijeta, a to je ona gdje drži malenog dječaka za ruku te mu se smiješi.

No, ipak, kako ovakve priče obično nemaju sretan završetak, ova je doživjela čudo. Melanija Trump je na svom Twitter profilu objavila „dječak kojemu sam još maloprije čitala knjigu, dobio je donora! Presretna sam zbog ovog malog heroja“. Sve to odvilo se samo nekoliko sati nakon što su američki predsjednik i njegova supruga otišli iz Italije u Belgiju.

Ovo je pokazatelj da ako vjeruješ u čuda ona će se i dogoditi. Isto se zapravo dogodilo i s Melanijom Trump koju je vijest da je maleni trogodišnjak dobio donora oduševila.

Željko Gavranić

Izvor: jutarnji.hr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.