Moskovski cirkus na ledu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Početak nove godine donosi doista zanimljive glazbeno- scenske spektakle. Osim brojnih koncerata najavljenih za ovu godinu, tu su i oni možda malo manje eksponirani, ali jednako zanimljivi. U zimskom duhu, iako snijega nema, dolaze nam vatreni rusi koji će na ledu rasplamsati „vatru“. Riječ je o cirkuskoj skupini iz Moskve koja će 19. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pokazati ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa. Zbog jedinstvenog doživljaja i velike zainteresiranosti, cirkus će imati uprizorenje u dva termina, 17 i 20 sati.

Idućeg petka u Lisinskom tako možete očekivati dosad neviđeno- od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva!

Cirkus već 50 godina osvaja svijet zahvaljujući njegovom osnivaču, režiseru Sovjetskog doba, A.G. Arnold. On je tada prvi kreirao nešto dotada neviđeno, imena Cirkus na ledu te je tako stvorio doista jedinstvenu atrakciju. Vjerojatno je većini na prvu pomisao ta ideja nestvarna, jer kad samo zamislimo što akrobati rade na običnom tlu ponekad nam se zavrti u glavi, a ovo je na skliskoj površini koja zahtjeva apsolutnu pozornost i savršenu pripremu. Ipak, Arnoldovo iskustvo u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije uveliko je pomoglo u dovođenju do savršenstva ove originalne ideje na ledu.

 

Od svog postojanja, cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Ulaznice se kreću od 150 kuna nadalje, ali za ovo se isplati izdvojiti koju kunu više.
Kako to izgleda možete provjeriti ovdje, ali svakako je drugačiji i poseban doživljaj uživo.

 

 

Lea Medica

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.