Najinteligentniji horoskopski znakovi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prema definiciji inteligencija je sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama. Vjerovali li ili ne samo neki horoskopski znakovi posebno se ističu ovom osobinom. U nastavku pogledajte spadate li baš vi u ta top tri znaka.

https://c1.staticflickr.com/8/7418/13088721243_dfdfb30a88_b.jpg

https://c1.staticflickr.com/8/7418/13088721243_dfdfb30a88_b.jpg

1. Blizanci
Osobe rođene u ovom znaku od malih nogu pokazuju sklonosti ispitivanju i istraživanju svijeta. Jako su znatiželjne i zanimaju se za različita životna područja. Ipak, umjetnost im je jedno od dražih. Osim inteligencije, blizance karakterizira domišljatost, dovitljivost i duhovitost. Stoga nije ni čudo da će se ove osobe uvijek okružiti ljudima s kojima mogu uživati u vođenju pametnih i konstruktivnih razgovora. U skladu s time, preferiraju partnere koji također ne vole prazne priče. Blizanci lako uče, pišu i izražavaju se. Većina njih su izvrsni matematičari s izraženom logikom.

2. Strijelac
Mnogima ove osobe na prvi pogled djeluju vrlo neozbiljno. No, u stvarnosti su pronicljive i znatiželjne te znaju vrlo dobro procijeniti situaciju. Dakle, pripadnici ovog horoskopskog znaka odmah će procijeniti kakav je tko u društvu, a usput će pridobiti i simpatije prijatelja. Strijelci su društveni i znaju kako postupati s ljudima. Uz sve to, većina znanstvenika su ovog znaka te im matematika i prirodne znanosti jako dobro leže. Cijeli život nastoje ulagati u sebe i intelekt jer ih to uveseljava. Strijelci su otvoreni za nove stvari i nova iskustva. Ne zabrinjavaju ih pretjerano problemi jer su uvijek optimistični.

Pixabay

Pixabay

3. Škorpion
Prema mnogima ovaj znak je okarakteriziran kao vrlo „zeznut“. Ipak, Škorpione krasi promišljenost i intuitivnost. Ove osobe žele u svemu pronaći dubinu i pravi smisao te zagrebati ispod površine. S njima nije dobro manipulirati jer je to njihova odlika. Također, mogu lako otkriti tuđe namjere. Osim što su inteligentni, Škorpioni su i odani te vas nikada neće izdati. Uvijek će vam čuvati leđa te su zaštitnički nastrojeni.

 

Katarina Duvnjak

 

Izvori

I:
http://www.index.hr/rouge/clanak/ovo-su-3-najinteligentnija-horoskopska-znaka-jeste-li-medju-njima/963138.aspx

BLAGO VAMA AKO STE JEDAN OD NJIH: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

http://www.osobnihoroskop.com/index.php/vrline-i-mane-horoskopskih-znakova

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.