Najljepši europski shopping centri u blizini Hrvatske

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Osim u ležernom ispijanju kave, Hrvati u odnosu na druge narode prednjače i u šopingiranju zbog čega se nerijetko susrećemo sa situacijom u kojoj tijekom putovanja stanemo na pauzu u određeni shopping centar kako bi vidjeli ”što ima novog” i ”što je na sniženju”. Budući da nam shopping oduvijek predstavlja zadovoljstvo i omiljenu aktivnost, u nastavku donosimo 3 shopping centra u blizini Lijepe naše koji će vas oduševiti ne samo kolekcijama i sadržajima već i odlično osmišljenim eksterijerom i interijerom.


Emporium galerija, Ljubljana

Prostrana Art Nouveau palača pretvorena u luksuznu robnu kuću omiljeno je odredište svih trendseterica i ljubitelja visoke mode. Emporium galerija nalazi se u središtu Ljubljane, na Prešeren trgu. Tri kata opremljena su poznatim brendovima, dizajnerskom odjećom i obućom te detaljima koji na najbolji mogući način upotpunjuju svaku kombinaciju. Ovaj shopping centar idealan je izbor za svakog tko želi izgledati modno osviješteno te istovremeno prikazati sebe u najboljem modnom izdanju.

https://c1.staticflickr.com/4/3757/9362037040_1f11e2522f_b.jpg

https://c1.staticflickr.com/4/3757/9362037040_1f11e2522f_b.jpg

Gasometer, Beč
Shopping centar koji se nalazi u nekoć industrijaliziranoj zoni Beča danas glasi za jednu od najpoznatijih europskih destinacija kada je riječ o obnavljanju garderobe i obilasku različitih dućana. Oblik i izgled same zgrade čine Gasometer posebnim. Od 1990. godine četiri svjetski poznata arhitekta područje ispušnog dimnjaka i tvornice pretvaraju u modernu zonu. Stambeno naselje s koncertnom dvoranom i velikim shopping centrom ono je što je zamijenilo nekadašnje tvorničko naselje.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Gasometer_in_Wien_2013_4.jpg

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Gasometer_in_Wien_2013_4.jpg

Galleria, Milano

Prekrasna arhitektura, visoka moda i cijenjena kultura u ovom su shopping centru spojeni u jedno. Galleria u Milanu jedna je od najpopularnijih shopping destinacija kako u Europi, tako i na svijetu budući da je Milano smatran prijestolnicom mode. Koliki se značaj krije u Galleriji govori i činjenica da se turisti nerijetko dolaze slikati pored nje kako bi imali dokaz da su je posjetili.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Milano_Galleria_Vittorio_Emanuele_II.jpg

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Milano_Galleria_Vittorio_Emanuele_II.jpg

 

Vlatka Vidić

 

Izvori:

http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/putovanja/europa-i-svijet/najbolji-shoping-centri-u-europi—347879.html

http://www.buro247.hr/lifestyle/buro-izbor/gdje-shoppingirati-u-ljubljani-1.html

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.