NAJPRIVLAČNIJI MINIMALISTIČKI SCREENSAVER

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
jacquelineannsofie.dk

jacquelineannsofie.dk

Kako  se tehnologija sve više stapa s dizajnom dokazuje i ovaj novi dodatak za računala.  Točnije, da čuvar ekrana računala, laptopa ili nekog drugog gadgeta može istovremeno biti koristan, vizualno privlačan i dio stila koji ste odabrali u svom interijeru, dokazuje Fliqlo. Riječ je o screensaveru kreiranom u obliku retro sata, takozvanog flip mehanizma, velikih bijelih brojki na crnoj pozadini. Ovaj screensaver pravi je pogodak za razne blogere jer se sa svojim minimalističkim dizajnom s lakoćom uklapa u njihove interijere, životni stil ili fotografije.  Uz to je vrlo korisno da svakim pogledom prema računalu možete vidjeti koliko je sati.

Fliqlo je, što se tiče korištenja, vrlo jednostavan. Veličinu brojki na ekranu, odnosno sat, možete smanjivati i odabrati 12-satni ili 14-satni način prikazivanja.  Iako je puno češće viđen na Apple proizvodima, on se bez problema može skinuti i za Windowse, a uz to je i besplatan.  Jedinim se nedostatkom može smatrati to što mora  uključivati Adobe Flash Player. No, budući da je to sigurno i besplatno preuzimanje i većina ljudi će ga imati instaliranog na računalu, on ne bi trebao stvarati prepreke.

adorohomeoffice.com.br

adorohomeoffice.com.br

Dizajnirao ga je japanski programer Yuji Adachi prije nekoliko godina, a s obzirom na popularnost koju postiže u posljednje vrijeme, kreirana je i ograničena verzija na iPhone i iPad, no samo u obliku aplikacije koja pokazuje vrijeme, ne i screensavera. Adachi je vrlo poznat i po drugim inovatnim besplatnim pogodnostima poput slova, aplikacija, ikona i desktop pozadina.

Za razliku od screensavera, aplikacija se naplaćuje 0,99$. No ostalima koji nisu spremni izdvojiti toliko za sat, izbor je preuzimanje koje možete proučiti na Fliqlovoj stranici. Uz to, ako ste ostali bez ideje i tražite malo inspiracije za uređenje interijera, potražite Fliqlo Pinterest profil.

Mihaela Prnjak

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.