NAJTEŽE RAZDOBLJE ZA LEGENDARNOG PJEVAČA OLIVERA DRAGOJEVIĆA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pixabay.com

Omiljenom hrvatskom pjevaču Oliveru Dragojeviću (70) prije nekoliko mjeseci otkriven je rak pluća. Da je bolestan otkrio je kada mu je pozlilo na koncertu dragog prijatelja Remija Kazinotija u kolovozu. Od tada počele su liječenje i kemoterapije zbog kojih je i u međuvremenu izgubio kosu. Do sada je, kako prenose 24sata.hr, prošao četiri ciklusa kemoterapije. “Prošao je četvrti ciklus kemoterapije pa je došlo do određenih nuspojava koje su uobičajene. No, svakim danom je sve bolje. Karta briškulu s familijom, šeta i posjećuju ga prijatelji.” izjavio je za 24sata.hr Oliverov bliski suradnik Nenad Drobnjak.

TRENUTNO SE OPORAVLJA U BOLNICI
U splitskom KBC-u zadržan je prije dvadesetak dana, a Božić će ipak provesti kod kuće. Liječnici su mu ispunili tu želju te bi za nekoliko dana trebao biti pušten kući, izjavila je njegova supruga Vesna za 24sata.hr. U bolnici ga svakodnevno posjećuje supruga Vesna i ostali članovi obitelji. Oliver je pozitivan i vjeruje u izlječenje. Nakon pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja zbog kojih je morao otkazati sve nastupe, sada mu navodno svakim danom sve bolje. “Odličan je, super je. Ide jako nabolje – izjavio je glazbenik Tedi Spalato za 24sata.hr. koji je posjetio Olivera u bolnici.

MORAO OTKAZATI RASPRODANE KONCERTE
Pjevač se hrabro nosi s bolešću te je izjavio da od pjesme neće odustati. U rekordnom roku rasprodao je dva koncerta u Spaladium areni u Splitu, no nažalost zbog pogoršanja zdravstvenog stanja morao ih je ubrzo otkazati. Njegovi suradnici izjavili su za jutarnji.hr tada kako je Oliver to teško podnio te bio veoma tužan što mora razočarati obožavatelje. “Nadamo se da ćemo koncerte odraditi kad Oliveru bude bolje. “ izjavio je Nenad Drobnjak za 24sata.hr.

NEDAVNO PROSLAVIO 70-I ROĐENDAN

Legendarni pjevač poznat i pod nadimkom “morski vuk” nedavno je napunio 70 godina. Rođen je u Veloj Luci na Korčuli, a ime je dobio po liku Olivera Twista iz istoimenog romana Charlesa Dickensa. Njegova majka govorila je kako je dobio to ime jer su bili ‘poslijeratna sirotinja’, prenose 24sata.hr. Oliver potječe iz obitelji slabijeg imovinskog stanja pa je i sam znao reći kako djetinjstvo pamti po sirotinji. Dokazuje to i anegdota kako je kao mali htio biti mesar. “Kad san bija mali i kad bi me pitali što ću biti kad narasten, govorija san – mesar. Zna san jednog sina od mesara i u nj’ se svaki dan jilo meso” rekao je Oliver Zlatku Gallu u ‘Južnjačkoj utjehi’, prenose 24sata.hr.

Svoju prvu gitaru otac mu je kupio na kredit, a još od malih nogu pokazivao je talent za glazbu. Kasnije je dogurao do koncerata širom svijeta, a i sada je jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača. Otkazanim koncertima u Splitu trebao je obilježiti 50 godina karijere, prenose 24sata.hr.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.