NAJUTJECAJNIJE UREDNICE SVIJETA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gotovo svi znaju tko je Anna Wintour, glavna urednica Voguea, uvijek viđena u javnosti s velikim muha naočalama i istančanim ukusom za modu. Ono što Wintour proglasi aktualnim komadom sezone, to se bez pogovora sluša i ubrzo postaje trend.
No, modnim carstvima svijeta vladaju još mnoga imena svakako vrijedna spomena, a ovo su neka od njih.

GLENDA BAILEY
Nekadašnja urednica europskog i američkog Marie Claira, 2001. godine došla je u popularni Harper’s BAZAAR čija je čitanost od tada porasla za čak 80%. Ova, inače modna dizajnerica, diplomirala je na Kingston Universityju gdje je specijalizirala modno novinarstvo, a od tada joj karijera samo raste.

Celebrating #BAZAAR150 Most Fashionable #billyfarrell

Objavu dijeli Glenda Bailey (@glendabailey)

EMMANUELLE ALT
Glavna urednica francuskog Voguea iza sebe također ima zavidnu karijeru. Emmanuelle je sa samo 17 počela je pisati za francuski ELLE, a prije 5 godina zauzela je poziciju u Vogueu na kojoj je i sada. Godišnja plaća ove Parižanke iznosi $300,000, što je zapravo malo u usporedbi s plaćom njezine kolegice Anne Wintour čija je plaća $2-milijuna.

Little private break backstage at Fendi ❤

Objavu dijeli Emmanuelle Alt Official (@emmanuellealt)

ROBBIE MYERS
Sebe opisuje kao osobu mekog karaktera, no kada je posao u pitanju Myers odlično vodi američki ELLE magazin posljednjih 17 godina. Svoju karijeru je započela u poznatom časopisu Rolling Stone, a zatim se usmjerila u modne vode, te počela pisati za Interview i InStyle.

LAURA BROWN
Mlada urednica InStylea, nekadašnje je veliko ime u Harper’s BAZAARu gdje je prestala raditi prošle godine. Iako ima 42 godine, njezin mladenački duh i karakter doprinijeli su novom ruhu ovog britanskog časopisa, a ubrzo ju je zavolio i ostatak modnog svijeta.

MITSUKO WATANABE
Na ovoj listi nalazi se još jedna glavna urednica Voguea – i to japanskog. Iako nama možda nepoznata, Mitsuko ima veliku ulogu u japanskom modnom svijetu. Karijeru je započela u japanskom Ellu u kojem je radila sve do 2001. godine, kada je prihvatila posao za već spomenuti časopis. Zahvaljujući svježim i novim idejama, Mitsuko je svakako miljenica publike u dalekoj nam Aziji.

Astrid Čada

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.