Netflix uvodi offline opciju?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nakon što je nedavno postao dostupan i u Hrvatskoj, Netflix je vrlo brzo skupio velik broj obožavatelja i u Lijepoj Našoj. Popularan servis koji nudi more najnovijih i kvalitetnih tv serija, ali i filmova, nedavno je objavio kako uskoro uvodi inovaciju u sadržaju. Naime, Ted Sarandos, direktor razvoja sadržaja u Netflixu, objavio je 2. studenog kako tvrtka radi na razvoju opcije koja bi omogućila preuzimanje sadržaja svim korisnicima, što bi značilo da bi se serije i filmovi tada mogli gledati bez korištenja Wi-Fi-a.

http://makeitstranger.com/yassssss-netflix

http://makeitstranger.com/yassssss-netflix


Ovakva odluka popularnog Netflixa samo je potvrda njihovog odličnog odnosa prema svojim korisnicima diljem svijeta. Upravo se sve brže širenje Netflixa na zemlje u razvoju te zemlje trećeg svijeta navodi kao jedan od glavnih razloga za ovu odluku.
„Iako je internet postao sveprisutan, još uvijek postoje mreže različite brzine te dostupnost Wi-Fi-a nije jednaka u svim dijelovima svijeta. To znači da se velik broj ljudi još uvijek oslanja na preuzimanje sadržaja, a ne gledanje koristeći mrežu.“ – izjavio je Ted Sarandos. Također je dodao kako time žele pružiti korisnicima manje razvijenih zemalja, u koje možemo ubrojiti i Hrvatsku, jednostavniji način korištenja platforme. Imajući to na umu, naglašeno je kako Amerikanci vjerojatno neće biti prvi koji će uživati u ovoj novoj opciji jer su upravo ciljana područja slabije razvijene zemlje. Naravno, i stanovnici SAD-a rado bi koristili ovakvu opciju pa je takva najava izazvala negodovanje dijela američkih korisnika. Provođenje takve odluke Netflixa doista bi stvorilo određen paradoks jer su obično Amerikanci i općenito stanovnici razvijenijih zemalja zapadnog svijeta ti koji prvi osjećaju inovacije i pozitivne promjene u svim sferama života.

 

https://flixsearch.io/assets/images/netflix-everywhere.jpg

https://flixsearch.io/assets/images/netflix-everywhere.jpg

 

No, generalno gledajući ovakva odluka dočekana je s ogromnim oduševljenjem diljem svijeta pa nije ni čudo da su društvene mreže doslovno eksplodirale komentarima zadovoljnih korisnika iako se još uvijek radi samo o najavi razvoja takve opcije. Svim ljubiteljima ovog streaming servisa sada samo preostaje čekanje stvarnog provođenja odluke. Nadamo se samo da izjave vrha Netflixa nisu tek sjajan marketinški trik.

 

 

 

 

Darija Ilić

 

Izvor: https://www.buzzfeed.com/tanyachen/netflix-and-thrill?utm_term=.dxk8rmPQ1#.lalbJZDxz

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.