New York i Los Angeles – Oaze za PR i medijske stručnjake

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Svatko od nas zamišlja svoj idealan posao koji kao da je stvoren baš za nas. U potrazi za tim poslom iz snova, vrlo nam je važna lokacija. Veći gradovi pružaju nam veće poslovne mogućnosti i raznovrsnost. To pravilo vrijedi i za poslove u odnosima s javnošću i medijima. Stoga, ne čudi da su New York i Los Angeles jedni od najboljih gradova za ove profesije. Iako kilometrima daleko, ovi gradovi traže najveći broj pr i medijskih stručnjaka, te nude visoke plaće (oko $55 000 – $64 000).

NEW YORK

Poznat kao ‘grad koji nikada ne spava’, New York je centar medijskog svijeta. Grad je specifičan zbog raznolikih poslovnih industrija od modne do izdavačke industrije. PR stručnjaci mogu raditi ‘od kuće’ gradeći online reputacije ili u agencijama s klijentima. Svi od Broadwaya do Wall Streeta zapošljavaju medijske i pr stručnjake:

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

LOS ANGELES

Kada razmišljate o zabavnoj industriji Los Angeles je prva asocijacija. Los Angeles poznat je kao grad Hollywooda. Prijestolnica filmske industrije i popularne kulture zapošljava veliki broj stručnjaka za odnose s javnošću i tkz. entertainment novinare. Neke od najvećih medijskih i pr tvrtki svoje urede imaju u ovom gradu:

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Tko zna možda su upravo ovo gradovi i poslovi iz snova?

Antonia Baković

Izvori:

forbes.com

thebalance.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.