NOVA ALDUK KAMPANJA MAMI UZDAHE ZAGREPČANKAMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nova kampanja i kolekcija jesen/zima 2016./2017. koja će očarati sve ljubitelje mode je definitivno Hide&Seek kolekcija mladog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.
Za modnu kampanju i prekrasnu kulisu u kojoj dominiraju pepeljasti tonovi zadužen je talentirani fotograf Franjo Matković kojem je bio cilj prikazati vječitu žensku potrebu za savršenom haljinom. Mladi modeli iz Talia agencije, Arijana i Mirjam vješto su uspjele prikazati ALDUK modnu priču, koja je i ove godine originalna i prepoznatljiva.

http://www.vecernji.hr/moda-i-ljepota/igra-skrivaca-u-novoj-alduk-kampanji-1122421

http://www.vecernji.hr/media/cache/d5/7e/d57e8e400d16331b4c5a9cfee729c3ab.jpg

O snimanju nove kampanje, poznati dizajner je izjavio da svakoj modnoj kampanji i snimanju pristupaju izuzetno promišljeno i sa željom da predstave nešto novo i kvalitetno. Alduk kaže da su bogate zimske teksture, zagasite boje i zanimljivi krojevi izvrsno došli do izražaja na ovoj pomalo zimskoj sceni. Želja je bila stvoriti jaku i modno prepoznatljivu kampanju u estetici brenda, ali s nadogradnjom i neočekivanim novostima.

„Vjerujem da smo u tome uspjeli te tako imidžu brenda dodali još jednu zanimljivu notu“, izjavio je dizajner.
Nova ALDUK kolekcija je i najveća kolekcija do sad, sastoji se od 45 modela, a ima svoj showroom u centru Zagreba. Osim što se sastoji od uvijek prekrasnih svečanih haljina, naglasak je stavljen na dnevna izdanja, poput dnevnih haljina, tunika i topova koje krasi melange pletivo u kombinaciji s čipkom i plišom.
Što se tiče boja koje se pojavljuju u kolekciji, posebno su naglašene boja vina, crna, tamnoplava, ružičasta i puderasta nijansa. ALDUK haljine ovoga puta dolaze u modernoj midi dužini, a ono što ovu kolekciju čini posebnom su svakako topovi i korzeti kombinirani uz hlače mrkva kroja.

http://www.vecernji.hr/moda-i-ljepota/igra-skrivaca-u-novoj-alduk-kampanji-1122421

http://www.vecernji.hr/media/cache/d7/ce/d7ce529caee8b2f76b69b67a19ee8922.jpg

“Proces stvaranja kolekcije tekao je dosta dugo i na trenutke sporo jer smo htjeli predstaviti savršene odjevne modele, a takav pristup dizajnu i izradi zahtijeva mnogo vremena, truda i ideja. Prepoznatljiva ALDUK estetika, ali s jako puno novosti u vidu tkanina, detalja i novih modnih eksperimenata, oznaka je aktualne kolekcije. Htio sam prezentirati kompletnu kolekciju koja pokriva potrebe moderne žene i užurbanog života pa je ova kolekcija iznimno raznolika”, izjavio je mladi dizajner.

 

 

 
Anna Klarić

 

Izvor: http://www.vecernji.hr/moda-i-ljepota/igra-skrivaca-u-novoj-alduk-kampanji-1122421

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.